Nedir bu haftalardır çözülemeyen tanımsal sistemsel bir problem?

Durduk yere bir anda giden internetimize yaklaşık 2 haftadır erişimimiz yok! İlk başta sorunun benden kaynaklı olabileceğini düşündüm ve halihazırda kullandığım modemi söktüm gittim kuzenimin evinde denedim orada internetin çalıştığını gördüm. Yani sorun ne modemimde, ne modemimin güç kaynağında. Sorun telefon kablosuna hiç sinyalin gelmemesinde. Bunun tespitini yaptıktan sonra gittim TurkNet online işlemler üzerinden bir arıza kaydı oluşturdum derdimi anlattım. Ekipleri yönlendireceğiz dediler ve 2 gün sonra ekipler dairemizdeki ankastreye baktılar. Başında bekledim sorunu anlamak için. Ekibin bana söylediği “Dairenize en ufak bir sinyal bile gelmiyor. Bazen böyle aksilikler olabiliyor. Bu sorunun sizin tarafınızla hiçbir alakası yok. Sorunun kaynağı tamamen TürkTelekom. Artık bu sorunu TurkNet ve türktelekom ikili şekilde çözecek size haber verecek.” Pekala dedim. Ardından türktelekom ekibi geldi ve aynı şekilde binadaki ankastreye baktı fakat onları yakalamak ne mümkün. Gelmeleri ile gitmeleri bir oldu sorunun ne olduğunu öğrenemeden binip arabaya gittiler. Velhasıl türktelekom ekiplerinin gelmesinin de üzerinden 3 gün geçti fakat sorunum çözülmedi. hatta ne sorunun ne olduğunu biliyorum ne de türknetle konuştuğumda bana açıkça bir şey söylüyorlar. Ben hafta içi remote şekilde çalışan birisiyim ve yeteri kadar mağdur bırakıldım. Hiçbir muhatabım yok ve sorunum devam ediyor. Gerekli işlemler ne ise artık yerine getirin ve beni mağdur bırakmayın lütfen.

Selamlar @emirhanunal, bölgenizdeki lokal hatta büyük çaplı bir kablo arızası yaşanıyordu. Bu arızaya müdahale edildi. Probleminizin giderildiğini görüyorum. Keyifli kullanımlar.