Neden TurkNet? 🤔

Merhabalar,

Hadi hep birlikte bu konu altında neden TurkNet’i seçtiğimizi ve neden TurkNet’i bırakamadığımızı açıklayalım. İlk ben başlıyorum.

En favorilerim kesintisiz, hızlı ve düşük ping internet olması. Netflix’e direkt bağlantısı sayesinde gecikmeden, takılmadan film, dizi izleyebiliyor olmamız.

Sizin nedenleriniz nedir?

1 Beğeni

Favorim filan değil. Evde zaten TT ve SOL vardı TNN’yi bazı testler vs için aldım. Kampanyadan dolayı (fark etmeden dahil olmuşum :joy:) 131₺ aylık sabit kalınca da zaten bir maliyeti olmadığı için bıraktım. Sonuçta evde her hattı kullanacak cihazı belirleyebildiğim için dertte değil. Seneye seçim sonrasına kadar allah kerim :joy::joy:

2 Beğeni

İlk abone olduğumda diğerlerine göre ucuzdu ve kotası yoktu.

Şimdi ise (önceden beri var olan) vizyonlarını beğeniyorum.

Verebileceğim tek öneri şu olabilir:

Tek fiyat kafa karıştırmıyoruz olayı yerine, 50 mbps maliyeti ne kadarsa ona göre, 100 mbps maliyeti neyse ona göre fiyatlandırma yapılırsa bir çok kişinin işine gelebilir. 16 mbps alan adam niye 35 mbps 160 para veriyor onu anlayamıyorum. Altyapı geldiğinde tek tuşla online’dan paket yükseltme yapar zaten isterse.

2 Beğeni

Şahsen kendi yönlendirmeleri, kendi çıkışları ve bir tıkta premium hizmet verdiği için TurkNet’i tercih ettim. Piyasada onlarca muadili varken bence fark yaratan bir hizmet sunuyor. Şahsen memnunum. En iyi alternatif operatör.

1 Beğeni

Selamlar
2018 Ocak ayından buyana TurkNet kullanıyorum. Ondan önce Türk Telekom abonesiydim. Yaşadığım sorunları buraya yazmak istemiyorum. Bu sorunlar nedeniyle çokda fazla araştırmadan TurkNet’e geçtim ama iyiki geçmişim. sorun tabiki yaşadım ancak hep çözüm bulmak için uğraştılar (kendi altyapıları olmadığı durumlarda bile ) 2 ay kadardırda fiber kullanıyorum. Burada da sorunlar oldu. sehrin alt yapısı uygun degil bu nedenle TurkNet’in fiber kabloları biraz düzensiz çekilmek zorunda kalınıyor. hatta 10 gün kadar internetim olmadı, araştırma sonrası arka sokakta yıkılan bina bizim kablolara zarar vermiş şimdi ben TurkNet’e nasıl sitem edeyim, adamlar yeniden fiber kablo çekmek zorunda kaldır.

Fiber’in hız, ping vs sonuçları zaten malum Kasım ayında internetin 10 gün olmadığı dönemde bile 1600 GB indirme ile kendi rekorumu kırmışım, oyun ve diğer ölçebildiğim işlemlerde ortalama ping 5 ms, 10-15 ms’leri nadir görüyorum.

1 Beğeni