Neden Tam Hız Sağlanmıyor?


Modem arayüzde en yüksek alacağım hız 77mb gözüküyor fakat 50mb olarak sabitlenmiş. Daha önceden kullanıcıların maksimum hızı neyse onu verileceği diye bir kaç haberde okumuştum. Fakat benim internetimde kısıtlanmış gibi gözüküyor. Hızı sabit olarak 70mb veya 65mb yapılamaz mı?

Diğer yerdeki yazılarda atarsan bakılır dostum.
77 denilen hız maks hızdır o hızı alamazsın kopukluk yaşarsın.
En yüksek alabileceğin değer. 65 olabilir belki 70 yaklaşırsın
Snr değerini hat zayıflaması görmeden kimse birşey diyemez


buyrun
65 olabilir mi?

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek istiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturup alabileceğim maksimum hızın tanımlanmasını istiyorum diye belirtirseniz temsilci gerekli işlemi sağlayacaktır.

2 Beğeni

@Baran dediği gibi yaparsan alabilirsin dostum en yüksek kaça çıkarsa. Snr 8 düşürüp hızı en yükseğe çıkaracaklar

İyi kullanımlar dilerim dostum.

1 Beğeni

Öncelikle aynı sorunu bende zamanın da yaşamış idim. Buraya neetspeed üzerinden santral mesafeni atabilirsen sana daha temiz bir kaç bilgi verebilirim… Birde adres bilgi sorgusunda altyapı maks kaç hız destekliyor onuda atabilir misin

Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız

59 Mbps

Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafi
274 Metre

İç tesisatın da bir problem yok ise Port değişimi ile yaklaşık alabileceğin maks değer 70 75 mbps anca. @Oguzhan arkadaşımın da mesafesi yüksek o da bu değerlere yakın hız alıyor. Hatta o 100 de alıyor ama tabi sağlıklı olmuyor pek kendisi daha iyi bilir. Duruma göre yüksek hızlı port sorununu az da olsa çözebilir. Tabi bu senin evine gelen altyapı vs ye de bağlı biraz.

Bazı modeller de snr düşürüp yüksek hız almak mümkün ne kadar sağlıklı bilemem benim 201 metre var oyun indirdiğim zaman snr düşürüp 100mb alıp indirip tekrardan snryi yukseltiyorum modem arayışında falan olursan eğer keenetic ekstra dsl öneririm

1 Beğeni