Ne Kadar Hız Alırım.?

Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar hep 35 mbps ile hatta oda zar zor idare ettim. Daha önceki konum da bahsetmiştim yeni dolaba bağlanamıyordum. Türk.net in iradesi @EFG nin yardımları sayesinde 1 ay süren mücadelemi kazandım ve hat değerlerim değişti. Sizce en sağlıklı kullanabileceğim değer nedir? Bu kadar hıza alışkın değilim ama 100 mbps yapmalımıyım?

Not: Ben biliyorum ama sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Şuanki hat değerleriniz çok sağlıklı daha fazla hız yükseltip stabilliğini bozmayın bence.
Şuan gayet iyi durumda. Hız yükseltirseniz değerleriniz sınıra dayanır ve akşam yoğunluk saatlerinde sorun yaşatabilir.

1 Beğeni

Katılıyorum ve eklemek istiyorum: Dilerseniz CRC değerine de bir bakalım, modemi kapattıktan sonra 24-48 saat aralığında ki artışları gözlemleyelim.

1 Beğeni

6 saate 80 crc almışım. Aktif kullandım.

Bu süre zarfın da özellikle pandemi zamanın da kabul edilebilir. Keyifli kullanımlar dilerim. :rocket: :sunglasses:

2 Beğeni

İnanın 35 mbps den sonra ilaç gibi geldi. Çok teşekkürler türk.net te çalışan Ali Rıza A. Ya bana inandığı ve peşini bırakmadığı için ekstra teşekkürler ediyorum. @EFG ye her zaman dediğim gibi maaşını fazlası ile hak eden değerli çalışanlardan emin olun.

Sonunda hayallerime kavuştum :slightly_smiling_face:.

2 Beğeni

Ee hocam nasıl oldu bu iş ?

yanılmıyorsam siz uzaktaki kabine bağlı idiniz, yakınınıza kabin geldi felan. Sizi ona geçirdiler herhalde. Doğru mu ?

1 Beğeni

Hocam olay şu.

Ben normalde 35 mbps yi bile 7 snr de alıyordum. Bir gün altyapımı bir sorguladım max 60 a çıkmış. Ama önceden 35 mbps gözüküyordu. Sisteme girmişler ama kablomu bağlamamışlar.

Komşularım da gene 35 mbps yi geçemiyordu ama onlar tt kullandığından paketleri 24,35 den fazla değildi o yüzden uğraşmıyorlardı. Ama türk.net peşini bırakmadı 1 aya çözdük olayı.

Yani sonunda yakına yeni yapılan dolaba taşıdılar.

86 mbps paketini ancak kullanabilirsiniz daha fazla kapasite varsa da kullanmayın derim hat stabilitesi için ama yinede denemek isterseniz karar sizin en azından son durumun farkında olursunuz

1 Beğeni