Nakil sürecim ve gelmeyen türk Telekom saha ekibi

Merhabalar

28.08.2024 tarihinde yeni evim için nakil başvurusunda bulundum. Yeni evde de fiber altyapı varmış. Yeni evim de Adana Sarıçam Deprem Konutları’nda. Nakil başvurusunda bulunduğum günden beri ne gelen var ne giden. Bilgi almak için talep oluşturduğumda ise ilk önce yasal süre olan 7 günü bekleyin dendi. Yasal süre doldu ve ‘gelip kuracak olan ekiplerden destek talebi oluşturulup 5 iş günü içerisinde geleceği’ söylendi(Türk Telekom altyapısı olduğu için onların saha ekibi gelecekmiş). 5 iş günü de 2 gün önce cuma günü doldu. Perşembe günü bilgi için destek talebinde bulundum ve ‘yarına kadar gelmezlerse yine ekiplere talep oluşturacağım’ dendi. Neden böyle geciktiğini sorduğumda saha ekiplerinde sorun olduğunu söylediler. Türk Telekomu aradım biz bakamıyoruz TurkNet 'e sorun dediler. Twitter’dan yazdım yine aynı şeyi söylediler. Bir de burdan yazayım dedim.

Selamlar @dincelberkay, yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet aldığınızı görüntülüyorum. Nakil süreci yerel sağlayıcı saha ekipleriyle ortak yürütülüyor. İlgili ekiplerin müdahalede gecikmesi nedeniyle bilgi ve öncelik talep edildi.

Bilgi gelmedi mi hâlâ?

Tekrar selamlar, yerel sağlayıcı tarafından henüz kesin bir süre paylaşılmadı. Öncelik talepleri yineledin.

Bugün 23.09.2024 ve nakil başvurusunda bulunduğum 27.günde türk Telekom ekipleri geldi ve kurulumu yaptı hayırlı olsun.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.