Nakil sorunu. Nakil tamamlanmadı

Şubat 27’sinde İstanbul Bahçelievler Şirinevler Mahallesi içinde başka bir sokağa nakil talebinde bulundum. Nakil talebinde bulunduktan Bir iki gün sonra sokağın yanındaykentsel dönüşüm nedeniyle iki binaya yıkım başladı. Bina yıkımından dolayı internet kablolarının kopmuş olabileceğini düşünerek müşteri hizmetlerini zorlamadım. Aradığında da kabloların kopmuş olduğundan dolayı sinyal olmadığını söylediler. Daha sonra kurulum ekibi iki defa gelmesine rağmen binada tekrar sinyal olmadığını söylediler. Geçtiğimiz pazar günü kapı çaldığında TurkNet ekibinin geldiğini gördüm. Kurulum mu yapacaksınız diye sorduğumda kendilerinin kurulumu ekibi değil teknik destek ekibi olduğunu söylediler. Bu hafta içi arayıp randevu almak istediğimde arızanın giderildiğini kurulum olabileceğini söylediler. Pazar günü teknik destek ekibine boş port olup olmadığını sorduğumda müsait port olduğunu da söylediler. Bugün ise işimizden senelik izin alıp kurulum için bekledik. Kurulum ekibi geldiğinde binada sinyal olmadığını söyledi. Kurulum ekibinden Fatih bey’e ilgi ve alakası için özellikle teşekkür ederim. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda hafta içi aradığımda teknik sıkıntı olmadığını söylediniz kurulum ekibi geldiğinde bu sıkıntını devam ettiğini söylüyor diye kayıt oluşturdum. Benim kaydımı port yok diye kapattılar. Pazar günü gelen ekibe özellikle bu soruyu sormuştum zaten. Gerçekten anlamıyorum.

Merhaba, uzayan süreç için üzgünüz. Sürecin bir an önce tamamlanması adına ekiplerle iletişim halindeyiz. Gelişme olur olmaz sizinle paylaşacağız. Kısa süre içerisinde işlemleriniz tamamlanacaktır. :pray: