Nakil işlemi modem ve ont cihazı

Taşınacağımız için bugün nakil talebinde bulundum nakil talebim işleme alındı fakat bu konu hakkında çok yetersiz bilgi var.Nakil işleminde modemi ve ont cihazını ne yapacağız hicbir bilgilendirme yapılmadı.Modemi ve ont cihazını söküp biz mi yeni adrese götüreceğiz yoksa kurulum ekibi gelip mi halledecek,sökeceksek ont cihazı nasıl sökülüyor duvara sabitlemisler sanırım eger sökmeyeceksek bu cihazları ne yapacagız ? bu konu hakkında dogru düzgün bir bilgilendirme yapılmasını rica ediyorum.

Konunuzu yetkiliye ilettim müsait olduğunda yanıt verecektir.

1 Beğeni

Selamlar @smykplk, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz?

Tabiiki,ekledim.

Modem ve ont cihazını sizinle paylaşılan adrese kutu içeriğine ad soyad, iletişim ve müşteri numaranızı içeren bir not bırakarak yollamanız gerekiyor.

1 Beğeni

TurkNet GPON ise iki cihazı da iade ediyorsunuz.

Turk Telekom GPON ise (cihazların üzerinde yazar) ONT cihazı (fiber kablonun bağlandığı cihaz) dairenin demirbaşı bu yüzden kesinlikle sökülmemesi lazım, sadece routerı alacaksınız.

1 Beğeni

Herhangi bir adres paylaşımı olmadı henüz.Bu adresi nerden görebilirim

1 Beğeni

Selamlar, yerel sağlayıcı fiber altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız aşağıdaki adrese iade edebilirsiniz; Gönderim yaparken kargo içerisine müşteri numaranız, ad soyad ve iletişim numarası içeren bir not bırakmayı unutmayın. Aras Kargo ile; Mars Lojistik Uluslararası Taşımacılık Dep. Dağ. ve Tic. A.Ş Tuzla 1
(TurkNet A.Ş İade Operasyonu)
Merkez Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. Balaman Sok. No:8 Orhanlı/Tuzla/İstanbul

Mars Lojistik Tuzla 1 (TurkNet A.Ş. İade Operasyonu) Orhanlı Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. Balaban Sk. No:8 34956 Orhanlı Tuzla – İstanbul / Türkiye