Nakil işlemi hakkında

Başka bir yere taşınıyoruz o yerde bazı evler dentrol ettiğim kadarıyla gigafiber altyapı sorgulamadan kontrol ettiğim kadarıyla gigafiber var hemen yanımda bulunan bina da gigafiber benim bu evde ki siyah kutuyu ve kabloları turknetin taşıma ihtimali var mıdır acaba nakil yaptırma ihtimalim var mıdır cevaplarsanız sevinirim teşekkür ederim hem sizlere hem de müşteri hizmetlerine de soracağım teşekkürler TurkNet.

Selamlar @huseyin44, keşke her şey o kadar kolay olsa. Kutular saha dolaplarına bağlanıyor. Bu sebeple yalnızca kutuyu taşımak hiçbir anlam ifade etmez.

O ev iptal oldu bazı nedenlerden dolayı sizlere de özelden yazdım zaten acaba bu eve nakil yaptırabilecek miyim altyapı var gözüküyor sorguladığımda.

Merhabalar o yer iptal oldu anlaşamadık ev sahibiyle başka bi ev tuttuk tuttuğumuz adres de gigafiber var gözüküyor haftaya salı taşınma işleri bitecek ondan sonra sizlerden yardım isteyeceğim sanırım bi kereye mahsus hizmet nakli ücretsizmiş doğru mudur acaba
@alperenatici

Merhaba, VDSL den fibere geçecekseniz iptal edip geçiliyor.

@huseyin44, ilk yapılan nakil işleminde ücret alınmıyor ama nakil yapmak istediğiniz adreste gigafiber altyapımız varsa yeni abonelik başvurusu yapmanız gerekiyor.

1 Beğeni

Hali hazır da gigafiber kullanıyordum taşındığım yerde de gigafiber var kullanıma devam edebiliyor muyum siyah kutu vardı çünkü onu sormak istemiştim şuanki kutudan hemen apartmanın girişinde vardı efendim onu sormak istemiştim

Hocam götüremezsin benim bildiğim çünkü siz çıksanız da o TurkNetin malıdır ve o daireye aittir.Geçtiğiniz yerde de o siyah kutudan varsa size verilen modem ve kabloyu alın gidin oraya.Geçtiğinizde de söyleyin gigafiber altyapı var bu binada da modemim de var sizin verdiğiniz deyin bağlantıları yapsınlar.

TurkNet bizim binaya getirsin 1000 TL fatura ödemeye razıyım.Hatta daire daire reklamlarını da yaparım :joy:

Nakit olduğunda modemleri geri isteyecekler tekrardan modem vereceklerdir.

1 Beğeni

Beni sorgulama kuralları ben koymuyorum.

1 Beğeni

Bizde görür müyüz acaba o günleri bizim adrese daha fiber gelmiyor ki gigafiber gelsin :sneezing_face:

Alt sokakta fiber hat geçiyor ama onlarda iş merkezleri içinmiş, hat döşüyorlar diye sevinmiştim.

1 Beğeni