Nakil Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz?

27 Temmuzda yan sitemizdeki daireye tamamen taşınmış olacağız (daha önce sorduğumda yeni ev yakın olduğu için 3 gün önce yazılması yeterlidir demişlerdi sanırım). Bugün TurkNet online işlemler kısmından 26 Temmuz çarşamba günü nakil işlemlerinin yapılması için gelmelerini istemem uygun mudur yoksa? Nakil işlemi için tam olarak ne yapıyorlar?

Her apartmanın ankastresi mi var yoksa normal yaz sitelerde olduğu gibi tek bir yerde mi kablo çekiliyor.

Hiçbir fikrim yok

Nakil talebiniz işleme alındıktan sonra internetiniz kesilir yazıyor TurkNet sitesinde. Neden böyle? Neden yeni eve gelip işlemleri yaptıktan sonra kesilmiyor? ve yeni evde fiber var ise ekstra yapılması gereken bir şey var mı?

Altyapınız aynı değil ise nakil işlemi gerçekleşmez. Altyapı türünüzün aynı olması gerekiyor. Fiber henüz aktif değil ise nakil sonrasında paket değişikliği ekranından fiber geçiş talebi iletebilirsiniz.

Fiber şu anda yaşadığım yerde bulunmuyor fakat taşınacağım yerde önceki kiracı fiber kablosu çekmiş evde fiber var.
Taşındıktan ve internet bağlandıktan sonra halledebiliyorsak sorun olmadan tamamdır zaten yapabilirim teşekkürler.

Bir şey daha soracaktım izninizle. Bugün nakil talebi başlatsam, yeni ev yakın da olduğu için 2-3 güne gelirler denmişti, şu anki evimde direkt internetim kesiliyor mu yoksa yeni evde işlemler bitene kadar buradaki internetimi kullanmaya devam edebilir miyim. İnternetsiz kalmak istemiyorum da.

Nakil süreci yerel sağlayıcı ile birlikte yürütülüyor. Süreç ortalama 7 iş günü sürüyor. Fakat temsilcilerle belirttiğiniz şekilde iletişim kurduysanız daha hızlı ilerleyebilir. Nakil talebiniz onaylanana kadar bağlantı sağlayabilirsiniz. Talep onaylandığında ise mevcut portunuz iptal edilerek yeni adresinize aktarılır. Yalnızca bu süre zarfında bağlantı sağlayamazsınız.

1 Beğeni