Nadiren saniyelik kopmalar ve Bazı sitelere girememe

Sorunum 3 hafta önce başladı. Sorun başladığında ben Millenicom kullanıyordum, aradım konuştuk ettik sorunu çözemedik ben de sorunum düzelsin diye TurkNet’e geçmeye karar verdim. TurkNet’e geçtim sorunum hala aynı şekilde devam ediyor. Her neyse destek kaydı açtım. Sorun modemde dediler, modemi değiştirdim fayda etmedi. Kablolarda dediler, kabloları kontrol ettirdim fayda etmedi. Bilgisayarda dediler, farklı bilgisayar bağladım fayda etmedi. Kendi araştırmalarım sonucunda Statik ip almaya karar verdim o da fayda etmedi. DNS değiştirdim faydasını göremedim.
Sorunumu açıklıyorum; Discord’da ses kanalına girdikten bir zaman sonra ses kanalıyla bağlantımı kesiyor, tekrar bağlıyor. Biraz zaman geçiyor tekrardan bağlantım kesiliyor, bağlanıyor.
Haricinde Google sitesine tıklıyorum dönüyor dönüyor açılmıyor, hemen yan sayfada Facebook‘a tıklıyorum Facebook açılıyor, hemen ardından Google da açılıyor. Kimi zaman açılmıyor.
Geçen gün bilgisayarıma yüklediğim VPN programı ile 4 saat bağlantımı denedim Discord’dan hiç bağlantım kesilmedi giremediğim sitelere giriş yapabildim VPN kapandıktan sonra tekrardan sorunlarım başladı.
Wi-Fi ile arama yapıyorum Wi-Fi de sonuçlar daha da kötü, neredeyse Wi-Fi’den interneti kullanamıyorum.(arama falan yaparken) haricinde Mobile Legends oynuyorum nadiren anlık kopmalar oluyor veya instagramda dolanıyorum nadiren yavaşlamalar oluyor 2 haftadır çözemedik sizlerin görüşlerini bekliyorum.

Selamlar @TurnVICE, probleminiz devam ediyor mu? Forum profilinize müşteri numaranızı eklerseniz sevinirim :raised_hand:

Evet, Sorunum devam ediyor. Müşteri numaramı nereden ekleyeceğimi bulamadım

Şuradan sanırım

Orada altta yazar müşteri no diye

Teşekkürler hallettim

1 Beğeni