Muğla İnternet Arızası

Merhabalar. 08.12 tarihinde 15:00 gibi internet bağlantım koptu. Modem ışığı kırmızı yanmaya başladı. TurkNet Online İşlem Merkezi giriş yapıp arıza bildirimi olup olmadığına baktığımda 08/12/2021 17:56 tarihine kadar giderilecek yazıyordu. Saat 18:00 oldu daha internet gelmedi. Bu sefer de 19:56 tarihine kadar çözülecek yazmaya başladı. Sırasıyla 21:56 , 23:56 ve 02:01 tarihine kadar çözülecek yazmaya başladı.
Telekom’un arıza kontrol sitesinde sorunun çözüm aşamasında olduğu yazarken şimdi de arıza yok diyor.
Bu problem neyden kaynaklanıyor ; ne zaman çözülecek bilgi sahibi olma hakkımız yok mudur ?

Arıza başladığındaki yazı
Başlığı açmadan 5 dk önceki yazı

1 Beğeni

TT nin çalışması daha devam ediyordur. Çözememişlerdir arızayı veya süre uzamış olabilir. Süre uzadığı için de durma süreyi artırmışlar belli aralıklarla. Sisteme bilgiyi çözüldü olarak girmişlerdir. Yarın devam edeceklerdir tekrar dan belki de… Yada verilen en son saati bekleyin. Bildirim kalkar hala internetiniz olmazsa OİM kayıt açın hızlıca.

TurkNet Online İşlem Merkezi’de arıza göründüğü için destek kaydı açamıyorum. Haftasonuna denk gelseydi isterse 48 saat internet olmasın umrumda olmazdı fakat yarın online dersim var . Arızanın ne zaman çözülebileceğine dair bilgi alabilseydim en azından kısa süreli de olsa başımın çaresine bakardım.

1 Beğeni

Sizde haklısınız. Biraz daha bekleyelim belki düzelir. @EFG de müsait olduğun da sorununuz düzelmemiş olursa yardımcı olacaktır.

İlçedeki bütün tanıdıklarım internet problemi yaşıyor. Yaklaşık 2 gün olmak üzere ama problemin ne olduğu ve ne zaman çözüleceği hakkında bilgi veren olmadı.

Merhaba @trkeli.hasan, konu hakkında bize bir destek kaydı oluşturdunuz mu? Eğer oluşturmadıysanız hızlıca bir kayıt oluşturun. Arkadaşlarım hattınızı ve hizmetinizi detaylı olarak kontrol ederler ve sorunun nedenini yerleşik operatör tarafına sorarlar. Onlardan alacağımız geri dönüşlerden sonra sizi detaylı olarak bilgilendirebiliriz.

İsterseniz kayıt açtıktan sonra bana özel mesaj üzerinde de ulaşabilirsiniz. Bende size bu süre içerisinde elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Technopat’ta TurkNet Destek ekibi sayesinde arıza kaydı açıldı. Sorun sabah karşı çözüldü fakat hala arka planda stabilite sorunları var. Haftasonları önemli internet kullanımım olmuyor. Bu süre içinde kendiliğinden düzelir sanıyorum.