Ms-ping



Yukarda görmüş oldugunz oyunda 1 ay öncesine kadar aldıgım ms değerim 15-20 ms şuan resimdeki gibi bu sorun ne zaman düzelir yaşadığım sorun oyun ile ilgili değil internet sağlayıcım ile bu gidişle aboneliğimi sonlandırmaktan başka çare kalmıyor yüksek hız düşük ms ten kastınız bu olmamalı ve bir müşteri temsilcisine bağlanmak bu kadar zor olmamalı

1 Beğeni

Selamlar @BERKANE, sizin için 70293861 numaralı kaydı oluşturdum. Bu kayıt içerisinden güncel tracert testlerinizi iletmenizi rica ediyorum. Ek olarak geçmişte düşük ping alabilmiş olmanızı anlıyorum. Şu anda şeffaflık raporunda sizin bölgenizde ilgili oyun için sunduğumuz ping değeri ortalama 60 ms’dir. Bu değerler -+10 mbps değişiklik gösterebiliyor. Bölgenizdeki kullanımın artması, santral yoğunluğu, iç tesisatın oksitlenmesi, modem donanım ve yazılım durumu, bağlantı kurulan cihazın durumu ve bağlı olan cihazların upload download aktivitesi dahil birçok etken değerlerinizi etkileyebilir. Şeffaflık raporunda sunduğumuz değerin altında bir değer alıyorsunuz.


daha 1 ay öncesinde sırf ms problemlerini temelli çözmek için bina içi tesisatım sıfırdan değiştirmiş ve modemim sizin önermiş oldugunuz modeme geçmişken bahsi geçen pubg mobile oynunda 1 ay öncesi telekom ekipleri tarafından gelinip bağlantı sorunum ortadan kaldırıldığında pubg mobile oyununda 20 ms alırken o 2hafta-1ay gibi bir sürede ne gibi bir sorun oluşupta yüksek ms ile karşı karşıyayım ben ve birçok turknetli arkadaşım bulundugum konumda bu sorunu yaşamkta düşük ping vaadedip birden bire bu mslere fırlamak ya siz kaynaklı bir sorun yada saçmalıktan ibaret ?

İlk yazımda da belirttiğim gibi, geçmişte düşük ping almış olmanızı anlıyorum. Bölgenizdeki abone sayısının artması dahil belirttiğim diğer tüm detaylar değerlerinizi etkileyebilir. Şu anda güncel ms değerleri görselde paylaştığım gibidir.

Şu anda şeffaflık raporunda sizin bölgenizde ilgili oyun için sunduğumuz ping değeri ortalama 60 ms’dir. Bu değerler -+10 mbps değişiklik gösterebiliyor. Bölgenizdeki kullanımın artması, santral yoğunluğu, iç tesisatın oksitlenmesi, modem donanım ve yazılım durumu, bağlantı kurulan cihazın durumu ve bağlı olan cihazların upload download aktivitesi dahil birçok etken değerlerinizi etkileyebilir. Şeffaflık raporunda sunduğumuz değerin altında bir değer alıyorsunuz.