Modemde internet ışığı yanmıyor (yeni abonelik)

Merhaba. TurkNet 'e yeni abone oldum. Bugün Türk Telekom görevlisi modemi kurdu. İnternet ışığı dahil hepsi yeşil yanıyordu. Daha sonra aktivasyon takip kısmında internetiniz geldi kullanım yapmanızı bekliyoruz gibi bir yazı gördüm. Ancak internete bağlanamıyorum çünkü modemde internet ışığı hiç yanmıyor. Ne yapmam lazım?

Size verilen dsl kullanıcı adı ve şifrenizi modem arayüzünden ilgili yerlere yazarak modem kurulumu yapmanız gerekiyor. Bunu yaptınız mı?

Belirtmeyi unutmuşum fiber hatta sahibim. Bu dediğinizi nereden yapıyorum?

Fiber ise o zaman bir süre daha bekleyin. Gerekli bilgilendirme TT tarafından TurkNet e iletilecek ve konfigürasyon cihazlarınıza otomatik olarak atılacak sonrasında hizmetinizi kullanabilirsiniz. Online işlem merkezi üzerinden de internet ışığı yanmıyor başlığı altından bir kayıt açabilirsiniz.

Bu bildirimden dolayı yazma gereği hissettim. Normalde bekleyecektim. Sizce Dediğiniz gibi beklemeli miyim?

Modem kurulumu yapmam gerekmiyor mu? Eski konularda fiber modem için de kurulum var

1 Beğeni

Merhaba

Hangi router kullanıyorsunuz ? Kurulum yapmadan önce VLAN numaranız 35 den farklı olabilir router içinde yazıyordur o numara üzerinden kurulum yapmanız gerekiyor.

Router ayarlarında bir bölüm var : İnternet tikini işaretliyorsun internet geliyordu. Konuların birisinde yapmışlardı sizde işe yarar mı bilmiyorum. Farklı router kullanıyor olabilirsiniz.

Huawei markalı bir gpon var

Bütün ışıkları yeşil yanıyor mu ?

Power ve Pon yanıyor. Los yanmıyor