Modem Üzerinden Port Açamama Sorunu

Herkese merhaba,

Playstation üzerinden oyun oynuyorum ve pingten kurtulmak için Sony’nin bana vermiş olduğu 6 adet portu açmam gerekiyor.
Portu sağlıklı bir şekilde açmak için de Statik IP satın aldım. 212 ile başlayan bir IP tanımlandı.
Modem arayüzünden portu açıyorum ve cihazımın IP’sini de DMZ ye ekliyorum.
Portları kontrol ettiğimde maalesef portlarımın açılmamış olduğunu görüyorum.
En sık kullanılan portlardan olan 80 numaralı portu bile açamıyorum maalesef.
Sorun bende mi diye zyxel teknik ekibi ile birlikte port açıyorum fakat yine port açılmıyor.
TurkNet’e destek kaydı açıyorum konu hakkında. Maalesef oradaki arkadaşlar da “sorun olmadığını düşünüyorum” diyor. “DÜŞÜNÜYORUM” diyor.

Bu portların aktifleşmeme sorunun çözen varsa ya da bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun bana.

@tnetwork @moderators @Eren

Ekleme:

1- Statik IP adresim 95 ile başlayan farklı bir IP ile değiştirildi.
2- Port açık/DMZ kapalı – Port Kapalı/DMZ açık – Port Açık/DMZ Açık her türlü varyasyon denedim.
3- Modeme ve ONT cihazına reset attım, yeniden kurdum
4- Modem güvenlik duvarını düşük olarak ayarlayıp, IPv4 firewall’ı kapatarak ve açarak 2 farklı şekilde tekrar denedim.
5- IPv6’yı kapatarak tekrar denedim.
6- Portu MacOS - Windows ve Playstation Tarayıcı gibi 3 farklı işletim sisteminden açmayı denedim.
7- Port açmaya çalıştığım işletim sistemlerinin güvenlik duvarlarını tamamen kapattım.
8- Portun açık olduğunu görüntüleyebilmemiz için ana servera bağlı olması gerektiğini, yani o an portu kullanmamız gerektiğini okudum. Örneğin Sony firmasının bana verdiği portlardan biri olan 3478 TCP/UDP portunu, portu kullanmaya hazır programlar çalışırken de test ettim. Negatif sonuç aldım.

Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim? Herhangi biri genel HTTP portu olan 80, ya da DNS portu olan 443 numaralı portu sadece denemek amaçlı açıp bana ekran görüntüsü gönderebilir mi?

Eğer başkası açabiliyorsa sorun bende bir yerde, eğer açılamıyorsa TurkNet Filtrelerine mi takılıyoruz?

Lütfen yardımcı olun, çok basit bir durum benim için çok büyük bir hal aldı.