Modem tavsiyesi lütfen

Şu anda vdsl kullanıyoruz malum daha ikametimize gigabit gelmedi ama gelebilir yada olan yere taşınabiliriz. Bu yüzden hem fiber destelki hem dsl destekli modem tavsiyesine ihtiyacım var . Kafamda keenetic extra var fakat 1k ya yakın fiyatı var. ayrıca fast ethernet portlu. Onun yerine tenda v12 var. Hem gigabit ethernet kullanıyor hemde neredeyse yarı fiyatına. Kafam çok karıştı. Yoksa paraya kıyıp keenetic hero dsl mi alsam ?

Bence peak alın. :pensive: Madem parayı gözden çıkardınız.

1 Beğeni

paraya kıyıp ılerıde fıbere baglarım dıyorsan extra 100 mbps portlu hero ise gigabit portlu

Hero DSL x 2 = Peak DSL
Bence talihsiz bir yorum gibi duruyor bu.

İncelediği ürünler ve fiyat farklarını yorum yaptığı noktada 2 katından fazla bir maliyeti olan ürünü önermek biraz boşa emekmiş gibi görünüyor.

2 Beğeni

Sizi ne alakadar eder ki benim yaptığım öneri? Modem önerisi olarak en iyi modelini yazıyorum rahatsız olursunuz, Asus yazıyorum tartışma çıkarıyorsunuz. Bütçesi varsa alır almaz bundan size ne?

Gigabit gelmedi ama gelebilir diyor. Neden ileriye dönük özellikleri olan cihazı önermek hata olsun? gerçi çok da bir farkı yok ama burada keenetic dışında marka önermek problem.

Keenetic dışında modem öneremiyoruz ki marka sponsorları gelip hemen polemiğe giriyor keşke üstü olsa da önersem. Kablosuz da giga hızları veriyor. Ama bir Asus değil veya bir tp link değil.

Siz benim cevaplarıma mümkünse yanıt yazmayın. Ben size yanıt yazmıyorum.

@blackowl Mertcan niye herşeye muhalefetsin dostum. Herkesin kendi yorumu, kendi düşüncesi. Bu kadar muhalefet olma. karşındaki insanlar senden yaşça büyük. Kaç zamandır okuyorum yorumlarını böyle herkesi bozma peşindesin. Sanki bir tek sen anlıyorsun karşındaki cahil gibi davranıyorsun. Komik duruma düşüyorsun.

Tamam sen haklısın dostum. Seninle hiç polemiğe girmeden konuyu kapatıyorum. Hayatında da başarılar diliyorum.

1 Beğeni

Hero DSL ile Peak DSL aynı işlemci mimarisine sahip.

Peak DSL’i ayıran nokta AC2600 / 80+80mhz 160mhz yayın yapabilerek AX cihazlara 1.7gbps bantgenişliği sunabilmesi. Bir de yanında 9 Gigabit ethernet portu olması.

1 Beğeni

Ben özelden konu sahibine gerekli öneriyi yaptım. Teşekkürler bilgilendirme için.

2 Beğeni

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Aslında benim işimi ping ve kopma sorunu olmayan yarın öbür gün gigabit internet fırsatım olursa direk modem değişmeden kullanabileceğim bir modem. Ayrıca Wifi olayı hiç umrumda değil hatta wifi si olmasa bile olur . Eve geldiğimde telefonun yüzüne bakmıyorum zaten her işi pc den çözüyorum.

1 Beğeni

Valla aslında aklımda direk hero dsl vardı. Yaklaşık 10 yıldan fazladır Airties modem kullanıyorum artık kıllanmaya başladım yüksek ping vs durumlarda kopmalarda. Değiştirme zamanı geldi.