Modem şifre kabul etmiyor

Merhabalar,
Modem arayüzüne bazı zamanlar modemi resetlemeden giremiyorum her zaman kullandığım şifreyi kabul etmiyor farklı cihazlar farklı tarayıcılar kullanmama rağmen girebilmem için resetlemem gerkiyor yoksa şifreyi hep yanlış görüyor neden kaynaklı olabilir?

1 Beğeni

Merhaba @Bordo38

Zyxel VMG3625-T50B bahsediyorsanız sağ üst üç çizgiden kablosuz ayarlarına girdiğinizde en altta Güvenlik modu var onun altında Otomatikman şifre oluştur yazar onun tikini kaldırırsan işin çözülmüş olacaktır.

2 Beğeni

merhabalar teşekkür ederim benim bahsettiğim olay kablosuzla alakalı değil 192.168.1.1’e girdiğimde admin ve şifresini kabul etmemesi bunlarda herhangi bir tik bulunmuyor

Modemin yazılım sürümünü öğrene bilir miyim ?

buyrun V5.50(ABPM.5)F1

1 Beğeni

Kendi kendine fabrika ayarlarına mı geçiyor öyle yapınca modemin arkasındaki şifreler oluyor mu ?

Modemin şifresini kolay bir şeyler koy Türkçe olmasın yinemi değişiyor

Bende de aynı sorun var o yüzden internete bağlanamıyorum. Her şifreyi denedim fakat girilmiyor. Bende modemi resetleyeyim dedim. Artık internete de bağlanamıyorum.

Zyxel vmg 8623 T50B modem mevcut bendede aynı sorun oluştu kendi kendine mobilden hiç bir şekilde modem arayüze girmiyor pc kablolu bağlanınca girebiliyorum nedenini çözemedim

Merhaba

Modemlerin garantisi varsa gönderin yapıyorlar.