Teşekkürler cevabınız için. Mevcut modeme Cat6 kablo ile iyi bir router bağlayacağım sanırım. Modemin kablosuz ağını iptal ederim.
Bu modem 1 oda öteden çekmiyor ya yanında vermemiş olsalar direkt çöpe atacağım.
3312-B10A da 100 mbps ethernet portları var. Eğer hattınız 100 mbps destekliyse 2-3 mbps kayıpla köprü modunda router bağlayabilirsiniz. B10A’nın wifisini kapatırsınız birde araya gereksiz gürültü yapmaz. Bence olur bütçe sıkıntıysa bu yolu seçebilirsiniz bende uzun süre öyle kullanmıştım.
Merhabalar, modemlerde yaşanılan stok sıkıntsından dolayı satışlarımıza mevcut müşterilerimize kapatmak durumunda kaldık Stok durumu çoğaldıktan sonra satışa tekrar açacağız.
Huawei AX3 Dual Core Wi-Fi 6 Plus 2976 Mbps Kablosuz Router
bu router mı? Bende düşünüyorum. Modem zaten gigabit çıkışı var. Bunan da gigabit giriş. Bana birazda açık alanda geniş alan için gerekli uygun birşey bulamadım.
Mesh sistemli olsaydı güzel olurdu bi o yok router da güzel router alınır
Aynı markalar arasında anladığın kadarı ile var. Bende archer c5v var. Turktelekomun fiberde verdiği modem. 5ghz destekli. 2 gün uğraştım zyxel vmg8625 ile router olarak kullanamadım. Archer c5v interneti dağıtmıyor. 50 üstü hızlar için 5ghz şart. Oda yan odada hemen hız düşüyor. Router kullanmadan çözülmüyor.
Fiber mi kullanıyorsun. Zyxel Ben onu çözdüm ama biraz garip yolla .
Vdsl 70mbit. Fiber archer c5v 2 el aldım. 100 tl ye. Router olarak kullanırım dedim ama olmadı.
C5v router olarak mı kullanacaksın sadece.
Evet modem olarak vmg8625 var
Evet bu router. Daha fazla kur zammı gelmeden almalı.
TurkNet aboneliğim 2022 Mart ayında başladı. Başvuru esnasında modem talebinde bulunmamıştım. Şimdi satın almak istiyorum. Ancak, TurkNet sayfasında satın alabileceğiniz ürün bulunmamaktadır yazıyor. Sadece yeni aboneler modem alabiliyor diye öğrendim. Bu modemi alma hakkım hala var mı?
Bazı arkadaşlar karalamış ama aksine ben sorunsuz şekilde kullanıyorum 100 mb internette bence yazılımsal veya windows kaynaklı sorunlar yaşanıyordur bana şuana kadar yazılım güncellemesinden sorunda zerre kadar sorun yaşatmadı ek olarak bu modemi sahibindende az kullanılmış garantisi devam eder şekilde yarı fiyatına bulabilirsin ben öyle almıştım
stokta kalmamış olabilir @EFG yardımcı olur konuyla ilgili
Teşekkürler gerek kalmadı. Başka bir modem şipariş ettim.
Merhaba @ece, şu an için mevcut müşterilerimize modem satışımız yok. Abonelik başında alabilirdiniz
ya bunları okuyunca çok üzülüyorum yok yeni abonlere fiyat garantisi vardı yok yeni abonelere modem satıyoruz hocam biz mevcuttaki aboneler neyiz ? sağılacak inek miyiz 2 yıl önce değişen yönetim kadrosu bu kadar kötü yönetemezdi galiba yani bu kadar vurdum duymaz mevcut kullanıcıları memnun etmemek için elinden geleni yapıyorlar bu sözler gördükçe üzülüyorum sanki mevcut müşterilere alt seviye müşteri muamelesi yapılıyor şirketin kesinlikle bazı şeyleri gözden geçirmesi lazımki eminim kaybedilen müşteri oranına göre gözden geçireceklerdir
Merhabalar, siteminizi anlıyorum. Fakat küresel nedenlerden dolayı modem tedariğinde sorunlar yaşanıyor. Bu sebeple yalnızca abonelik başlangıç esnasında modem satın alabilirsiniz
Sonuçta TurkNet 'te bedava vermeyecek. Parayla aldıktan sonra başka yerden istediğimiz standartta ve ihtiyaçlarımıza yönelik ve taksitle isteğimiz modemi alabiliyoruz. Operatör vermese de sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Sonuçta yine kredi kartıyla taksitle veriyordu. Abonelik ücretine bölerek kartsız tedarik etseydi o zaman iş değişirdi. Şu anda modemden taksitte kalktı.