Herkese iyi günler diliyorum. Dostlar ben şu an eski servis sağlayıcımdan aldığım modemi kullanıyorum. Ama artık günde 40 50 kez internet kesintisi yaşamaya başladım. Henüz daha 1.5 yıllık bir modem. Ancak bu sorunla alakalı eski servis sağlayıcıma ulaşmaya çalıştığımda hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Artık türknet müşterisi olduğum için ne telefonla ne başka bir yolla ulaşamadım. Sizlere sorum yeni alacağım modem konusunda olacak. Aktif olarak VDSL 35 mgbt internet kullanıyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu iki modem arasında kaldım.
- Modem: Keenetic omni dsl n300
- Modem: Sadece TurkNet’lilere özel olan Zyxel VMG8623-T50B
Hangi modemi tavsiye edersiniz? Ayrıca sormak istediğim bir diğer soru, Türknetin sattığı bu modelin kaç yıl garantisi var? Olurda bir gün Türknet dışında başka bir sağlayıcıya geçersem modemde bir arıza olursa aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Bi kere ağzımız yandı bu konu benim için çok önemli. Sadece online işlemler üzerinden iletişime geçebiliyoruz olurda başka bir sağlayıcıya geçersem nasıl iletişime geçeceğim? Yine aynı sıkıntıyı yaşarım gibi geliyor. Sizler ne tavsiye edersiniz bu konuda? Max bütçe 400 tl