Herkese merhabalar,
Şimdi ben TT gpon altyapısı ile d-smart kullanıyordum. Kullandığım modem de TT’ye aitti ancak d-smart gelip kurmuştu modemi. TurkNet’e de yine aynı altyapıda geçtim ve bu sebeple kendileri bana aynı modemi kullanmaya devam edeceğimi söylediler. Buraya kadar her şey normal.
Ancak internetim bağlandıktan 2-3 gün sonra d-smart mesaj attı ve modemi iade etmem gerektiğini söyledi. TurkNet’e destek kaydı açıp durumu izah ettim, onlar da bana modemin haklarıyla geçiş yaptığımı ve bu sebeple d-smart’ın tarafıma herhangi bir faturalandırma yapamayacağını söyledi. Bunu da d-smart’a iletmemi istediler (bunu da artık kullanıcı olarak niye ben iletiyorsam! Kendi aranızda çözün işte).
Ben de d-smart’ı aradığımda bana modemi kendilerinin getirip kurduğunu; modemin d-smart mülkiyetli olduğunu bu yüzden de iade etmem gerektiğini söyledi. TurkNet’in söyledikleri onlar için hiçbir şey ifade etmiyor. Tekrar destek kaydı oluşturdum anlattım derdimi ve 1 hafta sonra ancak yanıt alabildim ki, TurkNet şimdi bana sorunu benim çözmem gerektiğini söylüyor ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.
Ne yapmam gerekli gerçekten çok karıştı kafam. Bu sorunu ben nasıl çözeceğim yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim
Herkese iyi günler olsun