17.7.2024 tarihinde TurkNet fiber internete başvuru yaptım. 22.07.2024 tarihinde evime bir ekip geldi. Fiber kablonun evime kadar geldiğini söylediler. Gün içinde ya da en geç bir sonraki gün modemi bağlamak için ekip geleceğini söylediler. Ancak hala gelen olmadı. Online işlemler üzerinden destek kaydı oluşturdum ancak bir türlü net cevap alamıyorum. Sürekli “saha ekipleri iletişim halindeyiz” ya da “TT ile iletişim halindeyiz” deniliyor. Telefonla ile ekiplere zaten bağlanamıyorum. Bir kere TurkNet tarafından arandım. Onda da aciliyet bildirdim. Gelecekler denildi. Bir daha da kimseyle konuşamadım zaten. Onun haricinde ne kadar müşteri hizmetleri temsilcisine bağlandıysam çoğu yüzüme kapattı.
Eşim öğretmen ve ben evden çalışıyorum. Bu sebeple internete çok acil ihtiyacım var. Çok mağdur durumdayım. Telefon internetine verdiğimiz paranın haddi hesabı yok. TurkNet gibi müşteri memnuniyeti yüksek olan bir firmanın bu konuda ivedi bir açıklama ve çözümle tarafıma ulaşmasını ve yaşadığım mağduriyetle alakalı özür dilemesini bekliyorum.