Modem ışıkları yanmasına rağmen internet bağlantısı yok

Merhaba,
29.07 Tarihinde yeni bağlattığım internet 2 gün sonra bir akşam aniden kesildi modemin tüm ışıkları yanmasına rağmen hiçbir bağlantı sağlayamıyorum internet yok ibaresi çıkıyor karşıma, telefondan da aynı şekilde bağlanamıyorum halbuki ilk 2 gün hiçbir sorun olmamıştı bildiğim kadarıyla modemi resetledim açıp kapama yaptım ama hiçbir sonuç alamadım teknik bilgilerimde internet çıkışı çevrimdışı ve bağlantı yenilenmiyor müşteri hizmetleri olmadığından mağdur kaldım evden çalışmak zorunda olduğum için baya sıkıntı yaşıyorum online hizmetlerde ise 36 saat içinde bilgi verilecek denilmesine rağmen hala bilgi verilmedi 3 gündür net kullanamıyorum tavsiyesi olan var mı ?

Selamlar @Murat06, forum profilinize müşteri numaranızı tanımlamanızı rica edeceğim. Ek olarak, modemi resetledikten sonra tekrar kurulum yapmış mıydınız acaba?

Alper bey selamlar, müşteri numaram 3****** kurulum yapabilmek için ıp adresine bile giremiyorum

Kontrol gerçekleştirdiğimde kurulumunuzda bir sorun görünmüyor. Yerel sağlayıcı saha ekipleri arızanızı sahada kontrol ederek tespit ettiği sorunları çözüme ulaştıracak. Kaydınızı takip ediyorum.

1 Beğeni

Alper bey teşekkür ederim yalnız 3 gün öncede bu şekilde kayıt açılmış ve saha ekiplerine yönlendirileceği söylenmişti evden çalıştığım için çok sorun yaşıyorum herhangi bir gün belirtebilir misiniz ?