Modem İp Almıyor

Merhaba arkadaşlar, 2 gündür cihazımda dsl sabit yanmasına rağmen modem ip almadığı için net bağlantım bulunmamakta,TurkNet Online İşlem Merkezi de hattımın offline olduğunu ve ip adresini almadığını görüyorum 43528954 çağrı numarası ile kayıt oldum ama hala bir aksiyon alınmadı, malum pandemi dönemi olduğu için evden çalışıyorum ve madur durumdayım.

Modeminizi fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar kurulum yapın. Kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol edin. Destek kaydı üzerinden size dönüş yapılacaktır.

sinyal geliyor olabilir ama belki modem kaynaklı sorun olabilir. Marka modem bilmiyorum arayüzü de görmedim ama dsl yanabilir ayarlarınızı kontrol edin dsl ile birlikte internet ışığıda yanması gerek.
Size tavsiyem ayarları baştan yaptıktan sonra eğer doğru yaptıysanız vi yine ip almıyor ise destek kaydından size dönüş yapılmadan önce kontrolü yapılır sonra dönüş yaparlar. Santralde çalışma olsa sinyal gelmez büyük ihtimalle modem kaynaklı gibi gözüküyor.
Sizde benim yaptığım gibi yapın ayarların çıktısını alın modemden dursun köşede olur ya birgün bişey olur sıfırlanır biri kurcalar hemen geri yükle dersin uğraşmazsın bir daha.

1 Beğeni

kullanici adi ve sifreyi kontrol edin bazen dalginlikla yanlis yaziliyo