Merhaba. 25 Nisan’da modem internet ışığı yeşil-kırmızı yanmaya başladı ve internet gitti. Birkaç gün önce planlı bakım çalışması yapılmıştı. O güne kadar bir sorun yoktu. Türk Telekom teknik ekibi eve geldi ve modemi değiştirdi. Teknik servisin kendi sistemlerinin gösteren telefon ekranında modeme ip geldiğini gördüm ancak modemde artık internet ışığı kalıcı yanmıyordu. Planlı bakım çalışması yapıldığını söylediğimde TurkNet’in kullanıcı ade ve şifresini değiştirdikten sonra Türk Telekom ile oluşan uyumsuzluk sebebiyle bunun olabileceğini belirtti. 3 Mayıs’ta sorun çözüldü diye arandım fakat aynı sorun 7 Mayıs itibarıyla devam ediyor. Lütfen artık bir çözüm bulunsun. Telefonumdaki internet bitti, ek paket almak zorunda kaldım. Bir büyükşehrin merkezinin göbeğinde 12 gündür internet erişiminin olmaması 2025 yılında çok saçma. Acil çözüm bekliyorum.
Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?
nerden ekliyeyim
Ekledim.
Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Sorunun bir an önce çözülmesi adına ekiplerimizle iletişim halindeyiz. Güncel gelişmeler için uzmanımız sizi tekrar arayacaktır. Sürecinizi 87648853 numaralı destek kaydınız üzerinden takip edebilirsiniz.
Uzmanlarınızla iki haftadır yaklaşık 10 kere görüşmüşümdür ancak herhangi bir ilerleme kaydedemedik.