Modem IP Almıyor Sorunu

Telekomdan TurkNet 'e geçiş yaptım. Bu sabah binaya kadar gelen kabloları kontrol ettiler. Akşam üzeri ise kurulumu yapmaya geldiler kurulumu yaptıktan sonra kurulumu yapan arkadaş beni arayıp modemin eski olduğunu ip almadığını söyledi kullandığım modem Tp-link Td864W modeli. Fakat modemin ara yüzüne de giriş sağlayamıyorum modem ile bağlantı kuruluyor fakat sınırlı ibaresi mevcut. Kurulum yaparken benden kullanıcı adı şifre de sorulmadı acaba ara yüze kullanıcı adı şifre mi girilmedi çözümlerinizi bekliyorum. Şehir dışında olduğum için ilgilenemiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eve bağlattığınız internet vdsl hattı ise bu modemden ip almanız mümkün değil çünkü adsl2 modem en fazla 16mb net bağlantı sağlar. Size gerçekten modeminizin eski olduğunu demelerinde bu sebeple haklı çıkarlar… Modemi kesinlikle değiştirin başka çözüm yolu yok :S

2 Beğeni

Bağlattığım internet 100 Mbps vdsl oluyor herhalde mecbur bir vdsl modem alacağız önereceğiniz bir modem var mıdır acaba? Şunu da belirtmek istiyorum az önce alt yapı sorgulamadan kapımı sorguladığımda 16 Mbps ADSL diyor ama daha önceki günlerde 100 Mbps VDSL di üst komşumu sorguluyorum onda 100 Mbps VDSL diyor :smiley:

wifi ac olan modemlerden 1 tanesini al keeneticin modemleri güzel ama almanı isteyeceğim modeli 900tl bandında

1 Beğeni

Windows 192.168.1.1 i denedim 192.168.1.254 i denedim giriş sağlayamadım maalesef.

1 Beğeni

Merhaba @enes_16, bu sorunun birden fazla sebebi olabilir. Konu hakkında bize bir destek kaydı oluşturdunuz mu? Eğer oluşturmadıysanız hızlı bir şekilde Online İşlem Merkezimiz üzerinden bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım kontrol etsinler. Size net bir şekilde geri dönüş yapacaklardır.