Modem İP ALMIYOR, İnternete bağlanamıyorum

31.03.2024 tarifinden beri internetim yok, 4 defa ekipler geldi sorunu çözemeden gittiler. Önce 30.04.24 tarihine kadar ana hatlarda arıza var dediler o gün geldi ve sorun hala devam ediyor. Bana modeminiz arızalı dendi gittim yeni modem aldım sorun hala aynı. Modem İp almıyor. İnternet ışığı kırmızı yanıyor.

DSL ışığı yanıyor ve modem kurulumu hatasız ise sorun olmaması gerekir. 4 defa gelen ekipler Telekom un kendi ekipleri miydi?

Merhaba, müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden benimle paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olacağım.

2 sefer türk telekom 2 sefer de TurkNet kendi ekibi geldi, son gelen türk net ekibinin telefonda arayarak bana dediği şey, sorunun ne olduğunu biliyorum zyxel modemler yeni güncellemeyle ip almıyor modem değişecek eğer yeni modem almayı kabul edersen şimdi geleyim takayım dedi bende kabul etmedim. Yeni modem aldım kendim kurulum yapıyorum olmuyor, kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğimden eminim.

1 Beğeni

Zyxel modemler yeni güncelleme ile ip almıyor nasıl bir yalandır doğrusu anlamadım. Ülkede hak ederek para kazanan kişiler git gide azalıyor gibi görünüyor. Gerçekten bu sinir bozucu. Özel mesaj üzerinden @Baran veya @alperenatici ile iletişime geçip DSL bilginizi sorgulatmanızı isteyebilirsinz ek olarak kayıt veya müşteri numaranızı da iletir iseniz yardımcı olacaklardır diye umuyorum.

1 Beğeni

Baran bey e müşteri numaramı ilettim, geri dönüş bekliyorum. @Baran

1 Beğeni

Hocam modem kurulumu yerini atarmısın kullanıcı adı şifre gizleyerek belki bi ayarı yanlış yapıyorsundur.

1 Beğeni


Merhaba, bu durumu ilgili ekiplerimiz ile paylaştım. Uzmanlarımız kontrollerini sağlayarak çözüme ulaştırmak üzere gerekli müdahalede bulunacaklar. Hızlı bir şekilde çözümlenmesi adına sizin için yakından takip edeceğim :pray: