Modem iadesi hakkında bilgi almak istiyorum

Aboneligimi iptal ettirdim modem iadesi varmı onu ögrenmek istiyorum GSM numaram güncel olmadığı için TurkNet bana ulaşamıyor.

Merhaba, Sadece fiber alt yapılarda mevcuttur.

Wife adresimde fiber hgw yazıyor gönderecek istemde nasıl göndereceğim bilgi verir misiniz

Nasıl yani anlamadım benim modemi gönderme gerek varmı yokmu yani anlamadım ben 3 yıl kullandım taahütümde yoktu aboneligimi sonlandırdı fiber altyapı olup olmadığını nasıl anlayacağım

Modemin yanında bir de küçük cihaz varsa fiberdir.Uygulama üzerinden aldığım hizmetler bölümünden görebilirdiniz.İptal durumunda eğer modem verdilerse kurulum yapılırken abone no ad soyad kağıta yazıp modemle beraber kargoluyosunuz belirtilen adrese.Kargo takip no alıp ayrıca müşteri hizmetlerine iletmek de fayda var(ulaşılabiliyorsa)

Bazen gpon cihazını da (küçük cihaz) istiyolar.İlk eve o cihazı TT kurduysa dairenin demirbaşı (iade etmeye gerek yok) diye biliyorum.Ama TurkNetteyken (kurulumu yine TT ekibi yapıyor) kurulum yapıldıysa o cihazı da iade istiyolar siz yeni geçeceğiniz firmadan istiyosunuz diye biliyorum.

Fiberin bir de fttb türü var onda gpon cihazına gerek yok

Yanlış bilgilendirme olmasın yine sorun soruşturun araştırın.

2000-2500 ceza faturası çıktı ise sadece modemdir,750-1000 arası bir fatura daha çıktıysa o da küçük gpon cihazınındır.

Tabi cihazlar size ait değilse,faturaya taksit yaparak satın almadıysanız ve cihazı ekipler ücretsiz getirmişse.