Modem İade

Merhaba, abonelik iptal sürecinde bulundum. Bugün kalan faturayı ödemek için bakayım dedim modem ücretide yansımış. Modem iadesi yaptım belirtilen adrese abone numaramı vs yazdım modem içerisine kutusu vs tam olarak teslim ettim. Lakin araya ramazan bayramı girdiği için bana verilen süre olan 10 gün’un ya tam 10’cu günü yada 11. günü kargoya verebildim. Kontrol edip bana yardımcı olur musunuz iyi günler iyi çalışmalar dilerim.

Selamlar @iMortaluz, kargo takip numaranızı benimle paylaşır mısınız? Takip numarası şu an elinizde bulunmuyor ise kargo firmasıyla görüşerek numaranızı talep edebilirsiniz.

merhaba @alperenatici, aynı konuyla ilgili tekrar başlık açmak istemedim. Nakilden dolayı modemim değişti. Türk.nete de kargo iadesi yaptım fakat bu konuda bildirim falan gelmedi. Faturama yansısın istemiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba?

Selamlar @alizuhal, şu an tarafınıza çıkarılmış herhangi bir fatura görüntüleyemedim. İade süreciniz ile alakalı bir sorun olur ise kargo takip numarasını benimle paylaşmanız yeterli olacak.

1 Beğeni