Modem İade

Merhabalar,
nolu eski aboneniz olarak benden modem iadesi talep edildi. Bende bir kaç gün içerisinde belirtilen firmayla belirtilen adrese modemi kargoladım. Kargolamamın üzerine bana herhangi bir geri dönüş olmadı. Ancak şimdi görüyorum ki modemi kargolamamış sayılmış ve 296 TL faturalandırılmışım. Kargo barkodum elimde ne yapmam lazım şimdi?

Selamlar @fgunes26, kargo iade kodunu bizimle paylaşır mısınız?

5 gündür cevap bekliyorum, mailden döndüm ancak herhangi bir yanıt yok hala. Bana attığınız sms ve emailler herhangi bir iade kodu iletmedi, sadece Aras kargodan göndermem gereken adres belirtiliyordu.

Merhaba, @fgunes26 Aras kargodan gönderdiğiniz modemin gönderim etiketin üstünde gönderim kodu yazar onu yazar mısınız.

1 Beğeni

2 kere barkodu mail üzerinden gönderdim hala bir dönüş yok

Mail üzerinden iletişim kurmuyoruz. Destek kaydı oluşturup onun üzerinden paylaşabilir veya detayları buradan iletebilirsiniz.

Beyfendi destek kaydı nasıl oluşturayım ben artık müşteriniz değilim. Online işlemlere giremiyorum. Üyeliğim kapatılmış, aboneliğim sonlanmış üstüne ben modemi yollamışım size destek kaydı açın diyorsunuz. İletişime geçememe sebebimiz sizsiniz mağdur benim. Barkodu 2 kere yollamışım iletişim olmuyor diyorsunuz faks atayım isterseniz.

Belirttiğim gibi modem iade ile alakalı bilgileri benimle de paylaşırsanız yardımcı olmak isterim.

Mail üzerinden her şeyi yolladım 10 gündür cevap yok. Fatura ödeme tarihi de geçti. Yani bu muamele insanla dalga geçmek oluyor. Kaç kere barkodu yolladım bana gelen smsleri yolladım. Bu gidiş mahkemede bitecek gibi duruyor. Şikâyet var üzerinden de cevap bekliyorum.

Öncelikle tekrar belirttiğim gibi mail üzerinden iletişim kurmuyoruz. Benimle detayları paylaşırsanız yardımcı olmak isterim.

1 Beğeni