Modem hız değerlerim düşük

Merhaba, eve gigafiber bağlandı ama hızım 390 mbps leri geçmiyor ve bazen spotifyla müzik dinlerken bile donma yapıyor speedtest yaparken 350 mbps çıkıyor ama spotifydan müzik açamıyor gibi bir durum var konuyla ilgili hızımı arttırmak için yapabileceğim birşey var mı şimdiden teşekkürler.

Turknetin verdiği modemi kullanıyorsanız aldığınız wifi hızları normal, eğer takılma yaşıyorsanız 2.4ghz ve 5ghz ayırarak modeme yakınken 5 uzakken 2.4 ü seçebilirsiniz; takılmalarınız azalacaktır.

emin ol hızın o modeme göre çok iyi…diğer konu ise telefonun eskimiş olabilir o yüzden donabilir…

cevaplar için teşekkürler. @negative telefondan dinlemiyorum ps4 üzerinden o da kabloyla bağlı telefonda da iphone 11 ya böyle bir sorun olacağını sanmıyorum

Ev internetin üzerinden giderken tüm cihazlardan mı donma sorunu alıyorsunuz Spotify da?
Müzik dinlemek için 2 Mbps bile yeterli olacaktır. bu hız ile ilgil değil belki ip adresinizde bir sorun vardır. Statik bir ip kullanmıyorsanız modemi yeniden başlattığınızda ip adresinizin değiştiğinden emin olup deneyiniz. www.whatismyip.com İp adresiniz değişmiyor ve Statik ip hizmeti satın almadıysanız konu ile ilgili Turk.net e sorunu bildirebilirsiniz.