Hat değerlerim çok mu kötü ? 3 katlı dairenin 2. Katında oturuyorum ankastre binanın zemin katında otoparkın olduğu yerde gelen tt ekipleri ankastreden gelen bağlantının kötü olduğunu ve daireye yeni bir hat çektirmemizi söylediler dairede üst kattaki komşumun interneti sürekli kesiliyor aynı şekilde benimde 12mb den öte internet alamıyorum. Bir elektrikçiyle konuştuğumuzda ankastreden gelen hat çatıya çıktığını oradan dağıtıldığını söylüyor yukardan dağıttıkları noktadan eve tesisat çekebileceğini söyledi sizce internetimde bir düzelme olur mu yoksa direk aşağıdan zemin kattan ankastreden direk mi alsak daha iyi olur kafam karıştı
Merhaba, Şuan için en iyisi ankastreden kısa kablo ile modemi bağladığında hat değerlerine tekrar bakmaktır orda ki değerlerin bundan daha iyiyse iç tesisatını yenilersin.
En iyi seçenek en kısa yoldan eksiz bir şekilde ankastre kablo bağlamaktır.
1 Beğeni
Hocam gelen ekipler 40mb kadar çok rahat alabileceğimi söyledi gelip bunu ankastreden ölçüm yapıp söyledil
1 Beğeni
Banada 50 dediler 70 yakın alıyorum.
2 Beğeni
Ankastreden yeni ve tek parça cat6 kablo ile bir hat çekersen çok daha yüksek hız alırsın diye düşünüyoruz.
2 Beğeni