İlk günlerim TurkNet 'te ve söylenen hızın altında alıyorum şöyle fotoğrafları bırakıyım
burda modeme gelen hızın 60mbps olduğunu görüyoruz ama 75 olarak anlaşmıştık 75 almıyacağımı biliyorum ama 70 alabilirim diye düşünüyorum en kötü eski kullandığım internet sağlayıcısı tam dediği interneti sağlıyordu çünkü speedtest de 55 58 felan gözüküyor download wifi erişimi felan kapalı sadece bilgisayar a kablo ile bağlı internet.
Bu hat değerlerim upload değerim daha fazlasını desteklediğini görüyorum çok bilgili değilim 5 dakika önce araştırdım bu konuyu değerler konusunda bunu yükseltme olasılığım da var mıdır acaba çünkü benim için en önemlisi upload. Yardımcı olursanız sevinirim
Selamlar @saidke, foruma hoş geldiniz Forum profilinize müşteri numaranızı eklemediğiniz için kontrol sağlayamadım. @moderators + @tnetwork arkadaşlarım hat değerlerinizi yorumlayacaktır
Müstakil bi evdeyim evimin direk karşısında kapımın önünde yani ordan gelen kabloyu alıp direk bi siyah kabloyla birleştirip modem e bağladım İşleniyor: image.jpg…
Modem e gelen kablodan dolayı mı acaba kötü port da olabilir galiba ama kutuyu kontrol ettiler yakın zamanda Vodafone ekip göndermişti. Bu arada dün 3 kere gitti internet modemi kapatıp açınca geri geldi felan bundan dolayı mı acaba HATA attığımda 30046 idi şuan 30059