Pazartesi günü TurkNet aboneliğimi dondurdum, çarşamba günü tekrar açtırdım ve bana modem kurulumu için kullanıcı adı şifre verildi. Modem kurulumu yaptığımda modemde dsl ışığı yanıyor ama internet ışığı yanmıyor. TurkNet ile iletişime geçtiğimde sorun sizde diyip arıza kaydı oluşturuyorum türk telekom ekipleri en kısa sürede size ulaşıcak diyorlar işin içinden çıkmaya çalışıyorlar. Oysaki sorun bende değil onlarda 4 gün önce internetim vardı internet hattında hiçbir değişiklik yapmadım.
Selamlar @slipy16, forum profilinize müşteri numaranızı eklerseniz sürecinizi kontrol etmek isterim.
Ekledim
Selamlar @slipy16, arıza süreciniz ile alakalı yarın müdahale planlandığını görüyorum. Ekipler bölgede tespit ettiği sorunları çözüme kavuşturacak.
Merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum. 3 gündür internet ışığım kırmızı. Gelen cevap Türk Telekom tarafından devre numaram silinmiş. Devre satışı yapılması gerekmektedir diye cevapladılar. Bu sorun hakkında bilginiz var mı, ne kadar sürede sonuçlanır. İşim gereği evde internetim olmazsa olmazım. Başka operatöre geçmek istemiyorum fakat mecbur kalırım uzun sürerse…