Modem download hata (pkts)

Merhabalar 3 ay önce TT VC220-G3u adlı modemi aldım ve hata (pkts) adlı sorunlar yaşamaya başladım şuan TurkNet kullanıcısıyım daha 4 gün olmuştur. Hala hata (pkts) adlı sorunu yaşıyorum. (Aşağıdaki görüntüde hata az gözükebilir ama normalde saniyede +1000 olarak artıyor.)

Merhaba, Alt yapı sorgulama En altaki kare alanı fotoğraf atar mısın.
Hataların sebebi hat zayıflaması ve modemden dolayı gerçekleşiyor olabilir.
DSL kablonuzu eklerini kontrol etmek eskiyse yenisiyle değiştirmek hat zayıflaması iyileştirebilir.
Bildiğim kadarıyla bu modemin sorunları var o yüzden geri iade etsen daha iyi olacaktır. Ne yazık ki yazılım güncellemeleri dışardan yüklemeye izin vermiyor.

Modem değiştirmek iyi olacaksa modem önerebilir misiniz her fiyattan olur.

image
Buyurun efendim.

İlk bağlantılarını kontrol etsen daha iyi olacaktır.

Modem önerebilir misiniz efendim. (Daha yeni DSL kablosunun ekini yenilediler.)

Keenetic hopper dsl
TP link vr2100 – şuan kullanıyorum.

Çok pahalıya gelebilir.

Sanki bina girişinden modeme ulaşan kabloda sorun var gibi. Eki elektrikçi mi Telekom ekipleri mi yeniledi. Ek kısmında boncuk klemens mi kullanıldı. Zayıflama eğer doğru ise çok yüksek.

İlk önce telekom ekipleri siyah elektrik bandı yaptılar. Sonrasında yine aynı şekilde internet gitmeye başlayınca elektrikçi çağırdık o da siyah elektrik bandı ile yaptı yine aynı sonuca ulaştık. Boncuk klemens kullanılmamış direkt olarak bağlama yapılmış.

İsterseniz siz kendiniz bir elektrikçiden boncuk klemens (yak konnektör) alıp pense yardımı ile bağlantıyı sağlama alın eğer sorun çözülmez ise bu durumda ankastrede ölçüm yapmanızı öneririm :frowning:

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.