Modem değerine paket hızı düşük geliyor

Merhabalar bu gün farklı bir ıss operatöründen TurkNet 'e geçişim sağlandı. Ancak modem indirme değerim de 35 mbps yerine 26 mbps geliyor. Diğer sağlayıcıda ise bu hız tam kapasite geliyordu. Özgür iletişim 35 mbps ile abonelik girişim yapıldı. Dslam kilidi mi var tam olarak anlayamadım. Hat değerlerimi aşağıya bırakıyorum.

Ekran görüntüsü 2023-12-05 171757

Merhaba, TurkNet Online İşlem Merkezi uygulamasından paket değişikliği bölümünden destek kaydı açarak hızımın yükseltilmesini istiyorum yazabilirsiniz.

Snr’nin altaki sayılarıda atabilir misin.

Destek talebinde sürekli söyledim ama yükseltme vs. yapmadılar hattın aktif görünüyor diyip geçiştiriyorlar.

Yarın sizinle ilgilenmesi için arkadaş iletiyorum.

Selamlar @ahmetkara, forum profilinize eklediğiniz müşteri numarası hatalı. Güncelleyip bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim.

Merhabalar müşteri numaramı güncelledim

Şu anda teknik bir problemden dolayı hızınızı görüntüleyemedim. Rica etsem kablolu olarak İnternet Hız testi: Geniş bant bağlantınızı test edin - nPerf.com adresinden hız testi yaparak sonucunu burada paylaşır mısınız?

nperfte sunucu hatası aldım speedtest üzerinden yaptım.

Modem değerlerim ise :

Normalde ise modem değerimde ki indirme hızı kısmına 35 mbps verilmesi gerekiyor. Ancak tanımlı olan hız 26 mbps speed testte ise 24 olarak hız alıyorum. Talebim ise modem değerime gelen hızın 35 yapılmasıdır.

Tekrar selamlar, kaydınız üzerinden süreç devam ediyor. Ekipler inceleme sonrasında dönüş yapacak. Ben de takip ediyorum.