Modem Buluşmuyor Yazısını Neden Var?

Merhaba, internetim olmasına rağmen neden “Modem Buluşmuyor - TurkNet Fiber” yazıyor. Ayrıca ilk bağlattığım zamanlarda 800-750Mbps’leri görürken, şimdi 500-600Mbps’lerde sınırlandırılmış gibi. 750Mbps hız garantisine güvenerek geçiş yaptım neden hayal kırıklığı yaşattınız bana?

Merhaba,
İnternet bağlantınız varsa OİM’de yer alan Modem Buluşmuyor yazısını dikkate almayınız. OİM’de yapılan güncellemeler nedeniyle bu şekilde bir hata oluşmuş olabilir. Hız düşüklüğüyle alakalı destek kaydı oluşturdunuz mu? Oluşturmadıysanız Hızım Düşük Performans kaydı oluşturup abone ve destek kaydı numaranızı özel mesaj üzerinden iletir misiniz?

Defalarca destek oluşturdum ama bir sonuç alamayınca destek kaybını kapattım. Sürekli bağlantınızda bir sorun yok deniliyor. Oysa ki daha bir ay olmadı bağlatalı. İlk başlarda 800 ardından 750 civarı Download hızım vardı. Daha sonra bölgede altyapı çalışması yapılacak diye bir mesaj geldi ve çalışma bittikten sonra hızım düştü. Acaba santralden kısıtlama mı yapıldı?

TurkNet kullanıcılara hız sınırlaması uygulamıyor bu sorun herhangi bir sebepten dolayı ortaya çıkmış olabilir siz tekrardan bir destek kaydı oluşturun. Özel mesaj üzerinden abone numaranız ile birlikte iletirseniz sevinirim.

3 Beğeni

OİM insanı sinir hastası yapar. Bakmayın oraya :joy:

Merhaba @ierdogduu, bu konuyu bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletir misiniz? Ben sizin için arka planda neler yapılması konusunda yardımcı olmaya çalışacağım.

Modemde çakışma olayları ilk defa böyle bir şey duydum enteresan bir sorunmuş

1 Beğeni

Modemde çakışma nasıl oluyor? Bende ilk defa böyle bir şey duydum. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de müşteri temsilcisi yalancısıyım