Modem Bozulması ve Sitelere Girememe

Hocam merhabalar. Bir kaç gün önce ZTE H168A model modemim elektirip gidip gelmesi sonucunda bütün ışıkları yanmaz hale geldi sadece ses çıkartıyor. Bende ablamların TP-Link TD-W9970 modemini getirdim ve kurulumu yaptım gayet güzel çalıştı fakat şöyle birşey var. ZTE modemimde girebildiğim kendi sitelerim şuan sadece TP-Link’e geçtikten sonra sadece 1 tanesine girebiliyorum. Geri kalan sitelerim şu hataları veriyor ;

1. Sitem : Bu siteye ulaşılamıyor
    yazımında hata olup olmadığını kontrol edin.

2. Site Hakkında : Hosting firması kontrol ettiğinde siteye girebildiğini söyledi ve 404 yani index.php olmadığından sayfa göremediğini söyledi. Tamam dedim.

3. Sitem : Bu siteye ulaşılamıyor

ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

1. Sitem Hakkında : Hosting firması aynı şekilde dedi, burada benim siteye eklediğim index.php’yi görebildiklerini ve sorun olmadığını.

Bu sizce neyden dolayı kaynaklanıyor. Bide bu modemi değiştirmeyi planlıyorum uygun fiyatlı modem önerebilirmisiniz?

Yeni ekleme : Şuanda sitelere girebilmeye başladım. Genede modem değişeceğim modem önerilerinizi bekliyorum.

@tnetwork @moderators

Merhaba, Bende wifi üzerinden bazı sitelere giremiyorum. Kablolu şekilde bütün sitelere erişim sağlıyorum. Diğer internet servis sağlayacımında aynı sorunu yaşadım busefer google chromda sadece yaşadım. siteyi güvenliği eklediimde sorun kalktı. başka tarayıcıda bu sorunu bazen yaşadım bu aralar olmaya başladı. Çözümü araştırmaya çalışıyorum.

Evet, hocam öyle bir problem var. Firmayla görüştüm hatta gidip Hosting’i sıfırlattırdım. Bu konuyu açtıktan 2-3 saat sonrasında düzeldi. YouTube gibi sitelerde ama genede yavaş yükleniyor.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.