Modem Arızası

Arkadaşlar 8623-T50B modemim arızalandığı için Zyxel servisine gönderdim fakat yüksek akımdan dolayı entegresinde yanmalar olduğundan dolayı kullanıcı hatası diyerek garantiyi iptal ettiler ve modemi tamir etmeden geri yolladılar. Bu durumda ne yapmam lazım TurkNet yardımcı olabilir mi? Destek kaydı açtım ama daha cevap gelmedi ve buraya da danışmak istedim. Yeni modem mi satın almam gerekecek?

Selamlar @KeremYLDRM, satışını yaptığımız modemlerin iadesini 14 gün içerisinde alabiliyoruz. Bu süre doldu ise modem üretici firma ile görüşmeniz gerekiyor. Garanti kapsamını modem üretici firma belirliyor :man_shrugging:

Merhaba KeremYLDRM. Uzun zaman oldu, hoş geldin!
alperenatici’ya katılıyorum ve eklemek istiyorum:


Bu durum da maalesef garanti dışı oluyor çünkü firmalar belli strandartlara göre Watt,Volt veya direnç v.b göre garanti sunuyor. Maddi imkanınız varsa yeni bir modem tercih edebilirsiniz yoksa modemi yaptırabilirsiniz servis ile ama fiyatını öğrenin, yaptırmadan önce.

@TworA @alperenatici yanıtlarınız için teşekkür ederim. TurkNet yeni modemi kaç TL’ye satıyor acaba? Zyxel bana eski modemi geri göndermemi ve yenisini 580 TL’ye alabileceğimi söyledi fakat eski modemin garantisinden devam edeceğini söyledi ve garantinin bitmesine az kaldı. Sizce ne yapmalıyım? Mecburen yeni modem alacağım öneriniz var mı?

Maddi imkanınız elveriyorsa Keenetic Extra DSL alabilirsiniz maddi imkanınız elverişli değilse f/p olarak Asus AC750/51 modellerini tavsiye ederim.

Paylaştığınız durumla alakalı son karar sizin. Modemimizin şu anki fiyatı 820 TL. ZyXEL VMG3625-T50B Modem - Özellikler ve Fiyatı — TurkNet :raising_hand_man:

Arkadaşlar selam, Şu an Gigafiber’de TurkNet’in verdiği VMG8623-T50B modemi kullanmaktayım. Sigortalar attı iki kere başka bi sorundan kaynaklı ve arkasından bu modemden aldığım wifi hızı gözle görülebilir şekilde düştü. Özellikle de upload hızı. Bir routera kablo ile bağlı ve o cihaz üzerinden altığım kablolu hız gayet Gigafiber standartlarında. Şu an aktif olarak kullanmamız gerekiyor akşan ya da gece modemi sıfırlayıp tekrar denemeyi düşünüyorum. Var mı bi tahmininiz?