Modem arayüzü giriş

Modem arayüzü giriş için kullanıcının adı ve şifreyi modemin arkasındaki etikette yazan şekilde giriyorum ancak kabul etmiyor, bağlantı problemim de var hiçbir şekilde internete erişimim yok acil yardım talep ediyorum

Modemi sıfırlayıp denediniz mi? Bir de bu modemi yeni mi taktınız?

Sıfırladım, kabul etmedi. Hayır modem takılıydı uzun süredir fakat bağlantı problemi yaşayınca sıfırladım modemi sonra şifreyi kabul etmemeye başladı.

Modemi sıfırlayınca şifre sıfırlanıyor kabul etmesi lazım. Tarayıcı geçmişini ve ağı sıfırlayıp bir daha deneyin.

Sonuç aynı, Zyxel müşteri hizmetlerini arayıp sordum, fabrika ayarlarına döndürünce anakart problem görmüş olabilir dedi , ne alaka bilmiyorum ama servise göndermek gerektiğini söyledi.

O marka modemle ilgili bu sorunu yaşayan birine de şifre geç sıfırlanıyor biraz bekle öyle dene demişler 1 saat sonra giriş yapabilmiş garip gerçekten. Ya da fişten çek bir iki dk sonra dene bakalım.

hocam öğlen 4 den beri aynı durum. çözülecek gibi değil artık. zaten login ekranında bloklanmış olabilir diyor.

Merhaba modeminizin marka ve modelini öğrenebilirmiyim.

zyxel vmg3625-t50b

Modele göre değişebilir ama zyxel marka için hard reset yöntemi anlatayım belki işinize yarar. Cihazı kapatıp reset tuşunu basılı tutun ve reset tuşundan çekmeden cihazı açın. Güç ışığı bir kaç kere yanıp sönene kadar resetten elinizi çekmeyin. 15 sn kadar sonra resetten elinizi çekip açılmasını bekleyin, açılmazsa kapatıp açın, açılacaktır.

Malesef böyle durumlarda zyxel modemlerin arayüzüne girmenin herhangi bir yolu yok size tavsiyem cihazınızın garantisi devam ediyor ise servise yollamanız bu durum forumdaki sayısız kişinin başına geldi tek çözümün supervisor şifresini bulmaktır ama o şifreyi de modem brick olmadan önce arayüze girerek bulmanız gerekiyordu geçmiş olsun.

sanırım öyle yapacağım. Teşekkürler.

Yazılım işlerinden biraz anlıyorsanız “Emulatore Zyxel mod by bovirus” aratmasını yaparsanız işinizi görebilir.