Modem Arayüzü Girilmiyor

Merhabalar Teknik destek aldım bana Müşteri Hizmeti V5.50(ABPM.3)b2_F0 Sürümü Yüklememi Söyledi Buraya kadar tamam Neyse Cihazı Yükledim 2 hafta sonra cihazı Sıfırladım Şuanda Cihazın Arkasında Bulunun etiketeki şifrelerin Hiç Birisi Olmuyor Ben Ne yapıcam Şimdi Ne wifi wps bağlandım Arayüze Giricem Bu seferde Modemin Arkasındaki Şifreyi kabul etmiyor Şaştım Kaldım Yemin Ederim Ne yapıcam Yardım :zipper_mouth_face:

Bu sorunu defalarca ilettik aslında ama hâlâ abonelere sorunlu yazılım tavsiyesi yapılıyor ve cihazlar servise gönderilmek zorunda kalıyor. @Eren @Ugur.Aydogan @HKN @EFG

3 Beğeni

Maalesef modeminizi servise göndermek dışında yapabileceğiniz çok bir şey yok. :disappointed:

1 Beğeni

Yaa daha Ürünün Taksiti Bitmedi Madem Bozuk Yazılım Neden Yükletirirler Ben Şimdi Ne Yapıcam İnternetsiz of of

Servise hemen gönderir iseniz pazartesi ulaşma imkanı var aynı gün içinde tekrar geri gönderebilir servis :frowning:


Ürün servislik Oldu kargo Verdim Zyxel Görüştüm sizlere eski sürüm yükletilmiş Ben onlara sürümümü söylemiştim teyit aldıktan sonra frimware yükledim dedim hayır TurkNet sizlere eski yazılım yükletmiş Kısacası TurkNet Sağolsun Bizi İnternetsizliğe Mahkum Etti…!

1 Beğeni

Merhaba modeminiz vmg3625 ise defalarca @ModeratriX dediği gibi söylüyoruz belirttiğiniz yazılım vmg8623 için çıkarılmış bir yazılım yazılım tabanı aynı olduğu için yükleniyor ama arayüze girememe gibi birçok sorun yaratıyor bu sorunu yaşayıp konu açan insanları her zaman uyarıyorum bu yazılımı vmg3625 model modeminize yüklemeyin. @EFG

1 Beğeni

Tamamda Bunu Bizlere Veren TurkNet Modemi TurkNet Aldım Zaten Orda Gözüküyor Ve Onlara sürüm Bilgimi söylüyorum Güncel Olmadığını Söylüyorlar Burda Bizlerin Ne Suçu Var Şimdi İnternetsiz Kaldık Sorumlusu Kim Olucak Bunun, :thinking:


ğ

@KASPAROV arkadaşım sizi suçlamıyor yanlış anlaşılma olmasın sadece uyardığını belirtmek istemiş. Burada suçlu Zyxel ve TurkNet. Bu geri dönüşleri aboneler yaptığı halde hâlâ bir düzenleme gelmemiş yazılım ile ilgili.

2 Beğeni

Aynen ben sizleri suçlamıyorum TurkNet de çalışan arkadaşlara da bildirdim bu ama onların bu durum karşısında bir önlem almadılar bari burdan uyarı yapayım dedim kendim de aynı modemi kullanmaktayım ve aynı olay benim de başıma geldi.

2 Beğeni

Hocam Kaç Güne Geldi Acaba Modem

En geç 7 iş günü içinde gönderirler bugün gönderdiyseniz cuma günü en geç gelir saten yenisini yollayacaklar bana yenisini göndermişlerdi seri numarası vs. değişikti yeni gelenin.

2 Beğeni

Zaten 4 ay Olmadı yeni Almıştım Bakalım ne olucak :slightly_smiling_face:

Yanlız Birşey Diyiimi Eski modemim Daha Verimli Çalışıyor WiFi diğer Odadan Çekmiyordu Eski Modemim Daha Verimliymiş Onu anladım :thinking::joy:

1 Beğeni

5 ghz i kullanıyorsanız doğru menzili kısa ama 2.4 ghz de bir sorun yok gayet iyi çalışıyor.

1 Beğeni

Eskiler iyidir iyidir. Sağlık standartları arttıkça menzil düşmüş hep.

1 Beğeni

Hayır 2 ghz Bile çekmiyor 5 ghz çekim alanı zaten kısa biliyorum evin içinde mutfağa gidiyorum Orda bile çekmiyor :joy:

Modeminiz gelsin ek ayarlara bakarız benimki sokakta başlıyor.

Tamamdır Modem Gelince Konuyu Hortlatırım :joy: