Mobilde wifi ağına bağlıyken bazı uygulamalar açılmıyor

1 aydır çözülemeyen bir problemle karşı karşıyayım. Evin internetiyle telefonda bağlıyken hepsiburada, invensting gibi bazı uygulamalar açılmıyor, twitter da resimler görünmüyor mobile ağa geçince herşey düzgün çalışıyor. İpv6 hizmetimi kapatınca herşey düzgün çalışıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp ipv6 yı kapattırıyorum aradan 1 gün geçiyor geçmiyor ipv6 kendiliğinden tekrar aktif oluyor. Telekomun verdiği modem zte h298a ipv6 kapatma özelliği yok. Farklı 2 marka modemde denedim sırf modemden ipv6 kapatmak için tplink c80 aldım yine sorun aynı. Kafayı yiyecem. TurkNet çözemedi ilkdefa böyle bir durumşa karşılaşıyoruz diyip duruyorlar. Anlamış değilim. Varsa çözümü bilen lütfen yardım etsin

Selamlar @Pagamy, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz?

Ekledim.

Şu an IPV6’yı sistem üzerinden kapattım ve profiliniz ile alakalı birkaç işlem gerçekleştirdim. Birlikte takip edelim.

Evet şuan giremediğim uygulamalara giriş yapıyorum. İpv6 tekrar aktif olacak mı bakalım. Buradan yazarım tekrar uygulamalarda sorun yaşarsam.

Merhaba alperen bey bugün yine giremiyorum büyük ihtimal ipv6 yine aktif oldu

Tekrar selamlar, IPV6’yı tekrar kapattım. Arka planda sorunun incelendiğini görüyorum fakat ek olarak yeni bir kayıt oluşturdum. Bu kayıt üzerinden inceleme gerçekleştirilecek.