Mobil Operatör Önerisi

Selamlar arkadaşlar istanbul pendikte vodafone kullanıp 2g seviyesinde sinyal alan biri olarak yakında geçebileceğim operatör önerilerinizi bekliyorum var mı ? memnun olan veya olmayan TurkNet bir ara mobil filan dedi keşke öyle bir şey olsa :smiley: ama yakın zaman da zor gibi…

  • Kullandığınız Mobil Operatör Hangisi ?(Öneriniz)
  • Türk Telekom
  • Vodafone
  • Turkcell
  • Pttcell (TürkTelekom Altyapısı)
  • Bimcell (TürkTelekom Altyapısı)
  • Diger

0 oylayanlar

1 Beğeni

Kendimi bildim bileli Turkcell kullanıyorum. Telefonun çekmediği çok çok az yerler oldu. İşim gereği Bir çok şehire gittim, dağ bayır dolaştım telefonum hep çekiyordu. Diğer operatörlerdeki arkadaşların telefonları çekmiyorken ben gayet kullanıyordum telefonu. Hız konusunda da çok nadir sorun yaşamışımdır. Evet belki biraz pahalı bir operatör ama bence hak ediyor.

1 Beğeni

Ben her firmayı kullandım. Kullanılacak firma yok. Hepsi hizmet hak getire, cebindeki paraları ver yeter mantalitesi ile iş yapıyor. Çekme olayına gelince Turkcell konusunda komik bir anım var. O zaman çalıştığım firmanın Çerkezköy’de de fabrikası var. Ben bilgi işlem çalışanıyım gittik fabrikaya. Firma Turkcell ile anlaşmıştı. Cep hatları ve fct hatlar hep Turkcell Di. Ve şirkette ne fct hatları çalışıyordu ne de cep hatları. Fabrikada resmen kimseyi aramayamıyor, kimseden arama gelmiyordu.
Çünkü Turkcell hiç çekmiyordu. Ve gelen ekipler de utanmadan çekmeyen yerde fct sistemi kurmuştu. Binlerce lira fatura ödeniyordu. Hiç bir telefon çekmiyor Du. :sweat_smile: Bir tek bende vodafone hat vardı. Herkes benden arama yapmaya çalıştı gün boyunca.
Çok uzmanlar yani. Hattın çekmemesini geçtim gelip çekmeyen yere ombinlerce liralık fct hattını kurup. Tamam oldu diyip gitmeleri çok profesyonel hareketti. Çalışanlar vodafone ve Telekom özel hat alıp kullanmışlar Dı. Şirket hatları yattı öyle faturaları ödendi uzun süre.

2 Beğeni

Öneri olarak Nperf uygulaması veya web sitesi üzerinde Network coverage (kapsama alanı) sekmesinde ki hız testi ve kapsama alanı bilgilerine de göz atmanızı söyleyebilirim.

Vestelcell çıkmış TT altyapısı ile acaba nasıl ?
image

1 Beğeni

Turkcell

1 Beğeni

Bende bunu antalyada bir bölgede yaşamıştım ondan dolayı sürekli araştırıyorum

1 Beğeni

Bunu araştırmak lazım muhtemelen telekomdur ama

1 Beğeni

Baktım ama fiyatlara göre PTTcell sanki daha avantajlı, tabi bir de TT altyapısı üzerinden vermesi var :man_shrugging:

2 Beğeni

Öyle ama bu tip operatörler acaba türk telekom kadar iyi mi yani onun kadar çekiyor mu onuda çok merak ediyorum

Aynı baz istasyonu aynı sim, değişiklik müşteri hizmetleri ve paket içeriği ile fiyatında. He bir de faturayı ödediğiniz şirket.

1 Beğeni

Vodafone’u neye göre önerdiniz anlamadım. 4.5g çok yavaş

Maalesef vodafone şu sıralamada şu sıralar en azından baya kötü durumda özellikle pendik bölgesinde çekim gücü çok düşük ki evimde low wifi olmasa konuşamam :smiley:

Turkcell kullanmaya başladım 3 ay oldu taahhüt bozup 2000 lira verip tt ye geri dönecem hem fiyat çok pahalı hem hiçbir yerde çekmiyor