Milyonları bulan crc


Merhaba herkese kolay gelsin
Hattım vdsl müstakil ev paketim 50 mb cok fazla intenetimde yavaşlamalar ve kopmalar oluyor bunu nasıl çözeblirim
Dün evime ekipler geldi kutudan evime kadar sıfırdan siyah ikili kablo çektiler direk modeme bağladılar iç tesisat yok yani herşey yeni ama çok fazla sorunum var @EFG
Modem kenetic hero dsl

Eğer eksiz getirildi ise veya dsl kablosuna ek yapıldı ise öncelikle ek yer var ise oraları yak1 ile birleştirmenizi öneririm. Eğer çözüm olmaz ise büyük ihtimalle kablonun geldiği direkte ki ankastre kutusun da problem olabilir. TT nin kontrol etmesi gerek. İsterseniz ilk önce sizin almanız gereken önlemi hızlıca almanız, daha sonrasın da aynı durum devam ederse hızlıca Online İşlemler - TurkNet den destek kaydı açıp bu durumu bildirmeniz. Hat zayıflamanız fazla gözüküyor download kısmın da sebebi bu olabilir.

1 Beğeni

Merhabalar, konu hakkında bir destek kaydı oluşturun. Bana kaydınızın numarasını yazın lütfen. Ben size sorununuzun çözümü konusunda elimden gelen yardımı yaparım. Durumu takip edip size bilgi veririm.

3 Beğeni

Özelden mesaj attım hocam

Hocam ne yapacam bilmiyorum ben bilerek eksiksiz getirdi herseyi

Bu konu hakkında online işlem merkezi üzerin den destek kaydı oluşturun hemen. Destek kaydınızı oluşturduk dan sonra @EFG ye bildirin.

1 Beğeni

Oluşturdum hocam 108 TL karşılığında ekip gelecek iç tesisat modem kontrolü yapacaklar sonrası Türk telekom ekiplerinde

Direk den geldiği için senin internetin iç tesisatlık problem çıkmayacaktır. Süreci takip edelim.

1 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum iç tesisat da sorun yok
Modem de iyi hero dsl

1 Beğeni