Millenicomdan Türknete geçtim fakat millenicomda abonelik devam ediyor

Merhaba, geçen ay millenicomdan TurkNet 'e geçtik 24 nisanda geçiş sağlandı kullanıcı adı şifre verdiler girdik kullanıyoruz memnunuz ancak millenicom aboneliği hala iptal edilmemiş gözüküyor. Millenicomun dediği türknetin sadece telefon hattını taşıdığı internet hattının hala onlarda olduğunu söylüyorlar ve fatura kesmeye devam ediyorlar. TurkNet ise her ikisinin de taşındığını söylüyor sorun onlardan kaynaklıymış, millenicomda sorunun türknetten kaynaklandığını söylüyor. Ne yapacağımı bilemediğim için yazdım E-devletten hem TurkNet hem millenicom aktif abonelik olarak gözüküyor. Ben şimdi e-devletten millenicomu iptal etsem sıkıntı olur mu? Bu işi sanırım benim çözmem lazım iki operatörde pası birbirine atıyor.

Şimdi işiniz biraz karışık sizin. Millenicom u iptal ederseniz%90 internet kesilecek çünkü millenicom tt ye hat kapandı sinyali kesin diyecek ve o porta ki sinyal kesilecek. Sonra siz türk.net e sorun sizde diye kızacaksınız falan. Sorun millenicom kaynaklı Geçiş belgelerini alsalar bile iptal etmiyorlar. Biraz üstelemeniz gerekebilir hatta bir deneyin millenicom ppoe şifre bilginiz çalışıyor mu.

öyle fakat TurkNet geçiş sağlandığını söylüyor geçiş sağlanmasa türknetin verdiği kullanıcı adı şifreyle kurulum yapamazdım galiba. e devlette her ikisinde de aboneliğim gözüküyor aktif olarak. TurkNet belgeleri tekrar yollasa veya ben milleniyi iptal etsem yine de kesilir mi onu düşünüyorum çünkü babam hep türk telekom taraftarı olduğu için habire laf çarpıtıyor birde internet kesilirse yol geri türk telekom bataklığına düşecek.