MGS3 Remake ve yeni Castlevania oyunu E3 2023 etkinliğinde duyurulabilir

Her yıl bir aksi durum olmadığı sürece gerçekleştirilen oyun fuarı E3, bu yıl fiziksel olarak düzenlenecek. Geçtiğimiz süreçte bu fiziksel etkinliğe Sony, Microsoft ve Nintendo katılmayacağını bildirmişti. Geçtiğimiz gün ise Nintendo bunu resmi bir dille doğruladı ve bu etkinlikte yer almayacağını açıkladı

Birçok firmanın yer almayacağı bu etkinlik içerisinde çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentiler arasında Konami’nin MGS3 Remake (yeinden yapım) sürümünü ve yeni Castlevania oyununu duyuracağı yer alıyor.
Konami bu söylentiler için herhangi bir açıklama13-16 Haziran tarihleri ??arasında gerçekleşecek olan bu yılki E3 etkinliğine Konami damga vurmak istiyor. Birçok söylentinin yer aldığı bulunduğumuz süreçte Konami’nin MGS3 Remake üzerinde çalışmalar yaptığını ve yeni bir Castlevania oyunu geliştirildiği bildiriliyor. Her ne kadar bu söylentiler doğrulanmasa da Konami tarafından bu söylentilere karşı bir yalanlama da gelmedi. Metal Gear Solid 3 remake söylentileri ilk olarak yıllar önce ortaya atıldı. Geçtiğimiz yıl bu söylentileri az da olsa doğrular nitelikte bir fragman yayınlandı ve bu fragman kısa bir süre içerisinde silindi2023 yılına geldiğimizde geçtiğimiz hafta 2013 yılında çıkış yapan Metal Gear Rising: Revengeance seslendirme sanatçısı yeni duyuruların yakında yapılacağını iddia etti. Öte yandan Castlevania için henüz bir detay bulunmuyor.