Mesut Çevik Port ve İnternet Zammı Söyleşisi

1 Beğeni

TurkNet in gigafibere zam yapacağını sanmıyorum

1 Beğeni

TT’nin transmisyon olayına zam yapması bir yandan iyi. Tüm alternatifleri kendi altyapısını yapılandırmaya teşvik edecek. Tabi alternatif ISS’leri altyapı konusunda rahat bırakmalılar bürokratik olarak.

2023 hazirana kadar sabit fiyat diyor su an yeni aboneliklere. Zam sonrası yeni aboneliklerde fiyat değişikliği yapabilir belki orası çok net değil bence ama zam olana kadar abone olanlara 2023 Hazirana kadar rakan sabit.

Gigafiberin TT zamları ile bir ilgisi yok kendi altyapısı olduğu için trafikte kendi hatları üzerinden transmisyonluk bir durumları yok.

VDSL için kast ettim ben. Sitede 2023 haziran fiyat garantisi veriyor abone olurken ama TT zammı sonrası yeni abonelikler noktasında belirsizlik var ha olduki TurkNet zam yaptı haziranda yeni aboneliklerde bence yapmasıda gayet normal karşılanmalı.

1 Beğeni

Olabilir arkadaş gigafiber demiş sende öyle cevap vermişsin ya ondan öyle dedim bende :sweat_smile:

gigafiber dede yeni aboneliklerde yapabilir benim şahsi görüşüm . Neticede hiç bir ISS in vermediği upload hızını veriyor. 1000 mbit su an SOL veriyor 20mbit upload ile 400 TL kıyas yapınca gigafiber gercekten ucuz su an. Ve memlekette bugun yarından ucuz .Hersey her gun artıyor :slight_smile:

Videodaki gibi bir transmisyon zammı yaşanırsa alternatifleri sert vuracaktır VDSL tarafında diye düşünüyorum. TurkNet yaptığı yatırımlar boş durmasın diye dip fiyatlar sağlayabilir :+1: tabi bunlar kişisel görüş :sweat_smile:

Netflix zam geldi artık korkuyorum gerçekten TurkNet zam yapacak diye daha fazla

Mevcut musteriye yapmaz sitesinde haziran 2023 fiyat garantisi veriyor

1 Beğeni

Mevcut müşteri yaparda böyle uzun yıllar duran müşterilere dokunmazlar olan bence

2023 Haziran ayına kadar zam yok. Eğer olursa da ilk eleştiri yapanlardan biri olacağım. Söz ağızdan veya klavyeden bir kere çıkar :face_with_hand_over_mouth:

5 Beğeni

Tam da Türk Telekom’un tekrar devlete geçmesinin ardından bu zam haberlerinin gelmesi ne ironik değil mi? Devletimiz her zaman bizi düşünüyor. Çok güzel düşünüyor. Çok iyi düşünüyor.

1 Beğeni

Tabii ne o öyle PC,TV karşısında çıkın biraz doğayı seyr… oh wait :scream: YOLLARA BAKIN.

1 Beğeni

Bakma garantili sonuçta, bakmadan da bakmış kadar oluyoruz :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni