Gigafiber kullanicisiyim Turknetin verdği modem var zyzel olan bende birde arka oda da kullandğm wifi extender var tp link re 230 bunlar aynı marka değil ama nasıl mesh yapabilirim hangi ayarlar veya vidiyo var mı cunku bu işlemler baya karişik geliyor bana mesh yapilabilir diye hatırlıyorum
Merhaba, Elinizdeki modem Zyxel vmg3625-t50b model modemi tp link modelinize uyumlu olmayabilir, aynı marka olması gerekiyor diye biliyorum.
gereken update ve yazılım ile yapiliyomuş bilen anlayan varsa yardımcı olursa sevinirm arka odalarda 100 mpbs aliyorum da bu mesh yaptıktan sonra ne kadar cıkar diye yapmak isitiyorum ve yuksek artiş olcani tahmin ediyorum
Wifi genişleticinin mesh desteği varsa (re olanlarda var diye biliyorum) Zyxel den mesh i açmanız yeterli olacaktır. Bu işlemler için Android marketten Zyxel promesh başlığı ile arama yapıp ilgili uygulamayı indirmek işinizi kolaylaştıracak.
Ben vmg8625 ve vmg3625 arasında denedim. Konu da açtım. Kablosuz malesef olmadı. Kablolu da hiç stabil değil.
Can’t connect to WiFi router diyor yorumlara baktım baya çalışmayan uygulama zyzel pro mesh acaba başka yolu varmıdır veya başka uygulama
Ben 8623 e bağlandım. Ama dediğim gibi mesh destekli bir router veya herhangi bir cihazım olmadığı için deneme şansım olmadı ama… diğer cihazları uygulama görüyor…modem in bağlı olduğu wifi ağında iseniz uygulama çalışıyor