Merhabalar @KREARON ,
Öncelikle sonda dediğin aslında bir çok yere kadar doğru 1000MBPS internet şuan da TT 'de 940TL 18 ay sözleşme yaparsan eğer ki oda ve bu fiyata henüz modem parası da dahil değil yaklaşık da modem parası 100 veya 110TL civarlarında olması lazım diye hatırlıyorum oda 1050TL gibi bir şeye denk geliyor.
Kimse gidip 'te 1000TL gibi bir fiyat ödemek istemez internete o yüzden fiber talebi az olduğundan ötürü TT Fiber altyapısını getireceğini pek sanmıyorum…
Ama şöyle bir şey yapabilirsin;
Bina içerisinde yaklaşık 10 dairen varsa her daire 'ye de yaklaşık 5 hane düştüğünü farzedersek 5x10 'dan 50 kişi yapar. Senin burada izleyeceğin yol şudur ki ilk önce TT aboneliği başlatacaksın ardına bir süre geçtikten sonra fiber talebinde bulunacaksın fiber altyapınız yok vs. derlerse alıyorsun eline bir A4 ve Mavi tükenmez bir kalem. Başlıyorsun yazmaya
TT GENEL MÜDÜRLÜĞE
Bina içerisinde ki sakinler TT kullanmak istiyorlar ama Fiber olmadığı için kimse yanaşmak istemiyor. Bina içerisine fiber getirebilirseniz yaklaşık 10 daire boyu Fiber kullanmak ve abonelik başlatmak isteriz. Aşağıda da bina sakinlerinin rızası alınarak Fiber kullanmak için topladığım imzalar:
Ahmet XXX imza
Mehmet XXX imza
Veli XXX imza
…
…
…
…
Saygılarımla
diyip kağıdı doldurduktan sonra Semtinde veya semtine bağlı olan XXX TT müdürlüğe gidip gerekli birimle konuşma gerçekleştirdikten sonra kağıdı veriyorsun.
TT Müdürlüğü içerisinde bulunan Müdürler genelde aç gözlüdür sadece prim peşinde veya hedef peşinde koşarlar. En azından benim çalıştığım yerde ki müdür öyleydi. Eğer o kağıdı müdüre kadar ulaştırabilirsen ve müdür de dikkate alırsa diğer gün Altyapı ekibi gelip o fiber 'i döşerler binana.
Soracağın bir şey varsa sorabilirsin tekrardan