Max Hız 164547(kbps)

En başta bir internet servis sağlayıcısının böyle aktif ve sorunlara çözüm üreten bir foruma sahip olması çok güzel bir durum. Emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum.

Benim bu konuyu açma sebebime gelirsek bugün yapadan vae’ye geçişim gerçekleşti ve tt dolabına gerçekten çok yakınım. Sizinle modem arayüzünde gözüken hat değerlerimi paylaşıcam. Bu konuda tecrübe sahibi kişilerden hattım için ideal hızın kaç olduğunu öğrenebilir miyim?

Forum üzerinde konuşulanları okurken DSLAM kilidi hakkında yazılanları okudum. Hattımda böyle bir durum söz konusu gibi geldi. Bunu kontrol eder misiniz?

Şuan aktif durumda olan destek kayıt numaram: 46513913

şuan bende’de dslam kilidi var. Temsilciye " Hattımda ki DSLAM kilidinin kaldırılmasını talep ediyorum" diye belirtin. Buradan “Hızım Düşük-Performans” kayıt açıp bildirebilirsiniz.

Hoş geldin merta!
120mb’e kadar sağlıklı kullanırsınız fakat VAE üzerinden yani altyapınıza en fazla 100mb tanımlanır ve evet, DSLAM kilidi bulunmaktadır. Yusuf’un dediğini yapabilirsiniz. Abone numaranızı alabilir miyim? (Özelden)


Çözüm merkezi değil tabi ki asıl, bu tarz işlemlerin takipleri OİM’den yapılmaktadır. Biz, forum olarak fikir alışverişi yapıyoruz ve birbirimize kullanıcılar olarak yardımcı oluyoruz…
Teşekkürler. :slight_smile:

3 Beğeni

Kilit kaldırılmış ve sorun çözülmüştür.

5 Beğeni

Dslam kilidini kaldırma işleminde yardımcı olup işlemi hızlandırdığı için Tuğra Bey’e (@TworA ) teşekkür ederim.

Benim gibi bir durum yaşayanlar online işlemler üzerinden talepte bulunup forum üzerinde yetkili kişilere mesaj atıp bu işlemi hızlandırabilir. Görevli bütün herkese iyi çalışmalar.

3 Beğeni

Keyifli kullanımlar dilerim :hugs:

3 Beğeni

Rica eder, keyifli kullanımlar dileriz. Her hangi bir sorunuz olursa ben veya diğer moderatör arkadaşlara soru ve sorunlarınızı iletebilirsiniz. :blush:

3 Beğeni