Marvel’s Spider-Man 2 için ücretsiz çizgi roman yayınlandı: Şu anda okuyabilirsiniz

Sony, Marvel iş birliği kapsamında yeni bir çizgi roman içeriğini yakın zamanda duyurmuştu ve bu roman şimdi yayınlandı. Yayınlanan ve ücretsiz olarak okunabilen çizgi roman yakında çıkacak olan oyunun öncesini konu alıyor.

Çizgi roman tarayıcı üzerinden görüntülenebiliyor
Geçtiğimiz hafta duyurulan çizgi roman, Spider-Man ve Spider-Man: Miles Morales olaylarından bu yana Peter Parker’ın Miles Morales’in ve MJ Watson’ın başından geçenleri bizlere anlatıyor.

Roman ilk olarak 6 Mayıs’ta ABD’de Free Comic Book Day etkinliği kapsamında hayranlara sunuldu. Diğer taraftan Christos Gage (aynı zamanda Marvel’s Spider-Man’de de yazardı) tarafından yazıldı ve Ig Guara tarafından çizildi.

Öte yandan Marvel’s Spider-Man Remastered’ın bağımsız bir sürümü geçtiğimiz hafta PS5 konsolu için yayınlandı. Daha önce yalnızca Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition’ın bir parçası olarak PS5’te sunulan Spider-Man Remastered artık ayrı olarak satın alınabiliyor.

Marvel’s Spider-Man 2 oyunu ise bu sonbaharda PlayStation 5 için çıkış yapacak. Çizgi romanı ücretsiz olarak okumak için

1 Beğeni