Mahallemde Tüm binalarda GİGAFİBER olup benim binama takılmaması

Merhaba,

Atatürk Mahallesi Tepe sokak No:5 İstanbul/Küçükçekmece adresime GİGAFİBER montajı yapan ekipler tarafından herhangi bir TurkNet kutusu takılmadı, binamın önünde türknetin internet kablosu halka şeklinde bırakılmış. Etrafımdaki binaların altyapı bilgisini sorguladıgımda gigafiber tarifeleri aktif edilmiş şekildedir. En kısa zamanda Gigafiber montajı yapan ekiplerin binama gelip internet kutusunu takmalarını rica ediyorum.

İyi çalışmalar.

2 Beğeni

aynı sorundan ben de müzdaribim, sokağımızdaki bütün binalarda gigafiber var hepsine takılmış bizim binaya kadar herkes de gigafiber aktif bizim binamıza kadar kablo geliyor önünden geçiyor ve diğer yanımızdaki binadan aktif gigafiber devam ediyor.

2 Beğeni

Bizim bina da o şekilde maalesef umarım gelir ve takarlar

TürkNetten önce bulunduğunuz binanın sahibi ya da sorumlusu kimse ona gitmen gerekiyor. Aralarında husumet çıkmış olma ihtimali var. @brsylmz02 @huseyin44 @emirsvml Ne de olsa evine takılan gigafiber kutusunu kırmış deliler mevcut…

Evin sahibi biziz tesekkurler yine de cevabınız için

1 Beğeni

Merhabalar, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden binanız için başvuru gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır.